HHaber

7 Yıl Önce Teyzesinin Oğluyla Evlenmişti; Bu Haberi Alınca Yıkıldı

7 yıldır evli olan Kandemir çiftinin Talha ve Muhammet Bayram isminde iki erkek çocukları oldu. Maddi imkansızlıklar çeken ve bu sebeple kredi de kullanan çift, 3. çocuklarının dünyaya gelmesini beklerken, Murat Kandemir`e 8 yıl 4 aylık mahpusluk verilmesiyle dünyaları başlarına yıkıldı. Murat Kandemir (32) kararın akabinde hemen alınarak, Konya’da bulunan kapalı tip mahpushaneye götürüldü.
“Bizi de alıp oraya götürsünler”… Pınar Kandemir, apar topar alıp götürülen eşinin tahliye edilmesini istedi. Eşimden hep iyi muamele ve iyilik gördüm diyen Pınar Kandemir; “Biz 2011 yılında eşimle birbirimizi severek evlendik. Teyzemin oğlu idi ve bile isteye, severek evlendim. Düğünümüz yapıldı, ikimizin de gönül rızası vardı. ailelerimizin onayı vardı. Şimdi eşim 8 yıl 4 ay yanımızda olmayacak. Ben kirada oturuyorum, kayınbabam yaşlı bana bakacak durumu yok. İki çocuğum var bir de şu an 3. çocuğuma hamileyim. Finansal açıdan iyi durumda değiliz. Kredi çektik, şimdi ben nasıl öderim? Gidecek yerim, çalacak kapım yok. Buradan Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, ondan tek ricam; ev, para, pul değil kocamı istiyorum. Ne olur sesimi duysunlar, bana yardım etsinler 3 çocukla ortada kaldım. Resmi nikahım var eşim bir gün olsun bana rızam dışında davranmadı, iyilik gördüm hep. Bizimle güzelce ilgilendi, çocuklarına sahip çıktı, bana sahip çıktı. Bir yanlışını hiçbir zaman görmedim.
8 senedir evliyim, hiç pişman değilim evlendiğime. Ama eşim şu an mahpus. Gideli beri çok perişanım” ifadelerini kullandı. Eşine uygulanan bu yaptırımdan ziyade, çocuklardan ayrı kalmanın ağır geldiğini belirten Pınar Kandemir; “Eğer eşim yıllarca yanımızda olamayacaksa, o vakit bizi de alsınlar onun yanına koysunlar. Bu nokta da biz de aynı muameleye maruz kalmalıyız, çünkü kendi rızamla evlendim. O zaman, ben ve çocuklarım da masum değil bu konuda. Eşim şu an 4 duvar içerisinde kapalı, bende dışarıda kapalıyım. 4 duvar arasında kaldım. Kime gideyim kime başvurayım. Ne yapacağımı bilmiyorum… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…