HHaber

İki Kız Kardeş Aynı Adamla…

Başka bir izleyici ise canlı yayına telefonla bağlanarak şunları söyledi: “Orada birçok yalan dönüyor. Yaşadığımız yer küçük bir yer, burada her şey duyulur. Her şeyden önce anne olarak bazı olaylara buradan tepki gösteriyoruz. Bunlardan biri ne yazık ki çocuk is-tis-marı.

Burada arkadaşlarımızla birlikte resmi mercilere kadar gittik, tepki gösterdik. Hashatun’un 9 yaşındaki çocuğunun is-tis-mara uğradığını ilk öğretmeni tespit etti. Sosyal hizmetler gelerek çocukla psikolog eşliğinde konuştu ve çocuğu sosyal hizmetler aldı.

Hashatun böyle bir soruşturmanın başlatıldığını belirterek “Böyle bir iftira atıldı. Çocuğumu götürdüler, benim çocuğumu araştırdılar. Çocuğum temiz çıktı ve bana verildi” dedi.

Esra Erol ise “Hülya çok önemli bir şey söyledi, ‘Evet eve giren çıkan vardı ama çocuklar başka bir odada televizyon izliyordu’ dedi. Gelen giden oluyor eve, o yabancı, tanımadığınız insanlar sizin çocuklarınıza zarar verebilir. Kan beynime sıçrıyor benim” diyerek tepkisini dile getirdi.

Esra Erol, “Sosyal hizmetlerden ‘Ben bu çocuğa bakarım, anneden uzak tutarım’ diyerek o çocuklar alınıyorsa ve anne o eve girip çıkmaya devam ediyorsa, bu kuralı ihlal ediyorsa, o çocuk için tehlike oluşturmaya devam ediyorsa bu çok önemli bir ihbar.

Bir ihtimal bile olsa bütün Trabzon kadınlarının bu çocuk için ayaklanmasını ben ayakta alkışlıyorum. İnşallah bir çocuk kendi annesi tarafından böyle kötü bir şey yaşamamıştır”