HHaber

İki Kız Kardeş Aynı Adamla…

Yaşanan olayın ardından canlı yayında konuşan Hülya, iddialar üzerine şoke eden açıklamalarda bulundu. Beyhan adlı kişinin kardeşi Hashatun’u pa-ra karşılığında erkeklerle tanıştırdığını söyledi.

Esra Erol’u çileden çıkartan Hashatun ile Hülya kardeşler hakkında gelen ihbarlar şok üstüne şok etkisi yarattı. İsmini vermek istemeyen bir izleyici canlı yayına telefonla bağlandı.

İzleyici, “Onların yemediği halt yok. Hashatun cezaevinde yattı. Bunun nedenini açıklasın” dedi. Hashatun da 2019 yılında cezaevine girdiğini belirterek hangi suçtan yattığını söylemek istemedi.

Mehmet Karayılan ise gelen ihbarın üzerine eşi Hülya Karayılan’ın yanından kalkarak ağabeyi Murat Karayılan’ın yanına geçti. Mehmet, Esra Erol’un “Bu olaydan haberin var mıydı?” sorusuna “Birkaç gün önce haberim oldu” dedi.

İki çocuk annesi olan Hashatun, hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmedi. Hashatun’un evine girip çıkanlardan kendi çocuklarını koruyamadığı, sahip çıkamadığı ve eve gelenlerin çocukları is-tis-mar ettiği iddia edildi.