HHaber

İncir Şifası

✨Bağırsak problemi, mide bakterisi ve hemoroide iyi gelir. Mide bakterileri günümüzde çok yaygın bir hastalık olup, tedavisi çok uzun süreli ve zahmetlidir. Midenizdeki bakterilere karşı güvenli ve doğal bir çaredir zeytinyağı ve incir kürü. Midede bulunan bakteriler için en faydalı ilaçtır.
✨Eşinin hamile kalmasını isteyen erkekler için de kuru incir ve zeytinyağı kürü öneriliyor.
✨Kabızlığı gideriyor: Lifli içeriğiyle incir, kabızlığı giderip bağırsak hareketlerinin hızlanmasını sağlıyor. Zeytinyağı ise bağırsak iç yüzeyini baştan yeniliyor.
✨Hamile kalmayı kolaylaştırıyor: Kadınlarda doğurganlığı artıran kuru incir zeytinyağı kürü sayesinde, kadınların bedeni de sağlıkla güçleniyor.
✨Öksürüğü kesiyor: Boğaz enfeksiyonlarının iyileşmesine yardımcı olan kür, geçmeyen öksürük için de şifa olup kesilmesine fayda sağlıyor, rahatlatıyor.
✨Kalp sağlığını koruyor: Kuru incir, içeriğindeki mineraller ve vitaminlerle kalp sağlığını koruyor ve güçlendiriyor.
✨Hafızayı güçlendiriyor: B2 vitaminleri içeren kuru incir zeytinyağı formülü hafızayı ve sinir sistemini güçlendiriyor.
✨Kolesterolü düzenliyor: Mucizevi içeriğiyle kuru incir, kandaki iyi olmayan kolesterol seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor.
✨Diş sağlığını güçlendiriyor: Kalsiyum ve fosfor içeren kuru incir, zeytinyağı kürü kemik ve diş sağlığına güç katıyor. Özellikle menopoz döneminde kemik erimesine karşı koruyor.
✨Zayıflamaya yardımcı: Tatlı ihtiyacını doğal yoldan karşılayan, metabolizma hızını yükselten kuru incir, zayıflamaya yardımcı oluyor. Peki Kuru İncir Zeytinyağı Kürü Nasıl Yapılır?.. DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…