HHaber

Bir Zamanlar Tüm Dünya’yı Meşgul Etmişlerdi

Bu hikayenin neden bittiğini, sorgulayacaksınız. Hikâyeleri neydi, ilişkileri nasıl devam etti ne oldu da bitti?
90’larda yaşayan birçok kişinin bildiği ve duyduğu bir hikâye Musa ve Sarah çiftinin hikâyesi. 1997’de, 13 yaşındaki İngiliz kız Sarah’ın ailesiyle birlikte tatile Alanya’ya gelmesiyle başlıyor mesele. İngiltere’den gelen Sarah, Kahramanmaraş’ın bağrından kopan Musa’ya aşık oluyor. Kısa sürede de evlilik kararı alıyorlar ve bu konuda kimseyi dinlemiyorlar… Bu durum da tabii ki herkesin ilgisini ve dikkatini çekiyor.

Fakat Sarah’ın 13 yaşında oluşu haklı olarak tepkilere sebebiyet veriyor. Tamam aşk iyi güzel hoş ama işin bir de hukuksal boyutu var. İngiltere “Benim ahlakıma ters böyle şeyler” deyip Musa’nın ceza alması gerektiğini savunuyor.
Musa aşkı uğruna, ‘Küçük yaştaki kızı alıkoymak’ suçundan 28 gün ıslahevinde kalıyor, 13 yaşındaki Sarah ise İngiliz yöneticiler ve ailesinin baskıları sonucu ülkesine dönmek zorunda kalıyor ve oğlu Muhammed’i de yanında İngiltere’ye götürüyor.

Daha sonrasında ise Sarah, haliyle büyüyor, bir de uzak mesafeden her şey zor tabii. Nihayet, Musa’dan kendi ayrılmak istiyor.
Dillere pelesenk olan bu aşk çok da mutlu bir sonla bitmiyor anlayacağınız. Yıllar sonra her ikisi de başka insanlarla evleniyorlar. Sarah ve Musa sadece çocukları Muhammed için telefonla görüşüyorlarmış. Memleketi Kahramanmaraş’ta yaşayan Musa ise kendi işini kurmuş… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…