HHaber

38 Günlük Sır İfşa Oldu

FATMA ÖZ’ÜN EVLİ SEVGİLİSİNİN GÖRÜŞTÜĞÜ KADIN CANLI YAYINDA

Bugün Müge Anlı’yı çileden çıkartan anlar yaşandı. Yasemin adlı kadın, Fatma Öz ile ilgili konularda bir şey bilmediğini, herhangi bir tanışıklık konuşma olmadığını sadece Bahri ile konuştuğunu söyledi.

Yasemin, Fatma Öz konusunda bir şey görüp duymadığını söyleyerek, Fatma Öz ile ilgili Bahri’ye gerekli tavsiyeler verdiğini, ‘polise git’ dediğini ama Bahri’nin biz bulalım dediğini iddia etti.

AŞK YOK

Yasemin, “Fatma ile ilgili konularda bir bilgim yok. Hiç tanışmadık. Bahri ile tanıştıktan sonra içerisinde bulunduğu durumu bana anlatınca her şeyden haberim oldu” dedi. “Bahri hayatımda ama aramamızda aşk yok” sözlerini de ekledi.

Fatma Öz’ün kardeşi Mehmet Öz ise çok çarpıcı iddialarda bulundu. Yaseminin her şeyi bildiğini Bahri ile birlikte olmak için ablasını ortadan kaldırdıklarını iddia etti.

Mehmet dün yayın sonrası, Bahri’nin Yasemin’i farklı numaradan arayıp tembihlediğini, Bahri Bey’in Yasemin Hanım’ın ve Mahmut Bey’in beraber evi temizlediğini ileri sürdü ve Erdinç, Tuna isimlerini sordu.