HHaber

38 Günlük Sır İfşa Oldu

Müge Anlı’da esrarengiz yasak aşk sarmalı! Fırıncı sevgilisiyle birliktelik yaşıyordu

Gelen bir son dakika haberine göre, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen evli bir erkekle beraber yaşayan 2 çocuk annesi Fatma Öz’ün (44) esrarengiz kaybı olayından son dakika gelişmesi yaşandı. 38 gündür kayıp olan Fatma Öz ile ilişkisi bulunduğu öne sürülen Bahri sil-ahla in-ti-hara kalkıştı. Stüdyoda Müge Anlı’yı çıldırtan gelişme yaşandı. Fatma Öz’ün evli sevgilisi Bahri’nin bir sevgilisi daha ortaya çıktı. Canlı yayına katılan kadın, “Evli olduğu için arkadaşlığımızı ilerletemedik. Ben her zaman onun arkasındayım” yorumunu yaptı. İşte detaylar…

Müge Anlı’da bugün Sivas Gürün’de kaybolan Fatma Öz ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Fatma Öz kaybı sonrası yayını ihbar kabul eden Sivas İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Müdürlüğü Ekipleri ve Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Savcılık talimatıyla harekete geçerek kayıp şahsın evinde inceleme çalışmaları başlattı.

Alanda hummalı bir çalışma gerçekleştirildi, evin pırıl pırıl olduğu dikkatlerden kaçmazken kaybın ardından gerçekleştirilen bu acele temizlik çalışması akıllarda şüphe uyandırdı. DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ….