HHaber

Kan Grupları Kişiliğinizi Yansıtıyor

A KAN GRUBU
A kan grubuna sahip kişiler, genellikle içe dönük, mantıklı, çekingen ve dürüsttür. Mükemmeliyetçi bir yapıya sahip oldukları için işler istedikleri gibi gitmediğinde st*rese girerler. Diğer insanlara göre daha hassas ve kırılgan bir yapıya sahiptirler Yüksek kortizol seviyeleri nedeniyle st*rese sebep olan duygularla etkili bir şekilde baş edemezler. Kendilerini rahatlatmak için yoga ya da resim gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelmeleri önerilir. Bir şeyi yapmadan önce iki kez düşünürler, bu da onları güvenilir kılar. İnsanlara nazik olmaya özen gösterirler. Duygularını göstermemeyi tercih etseler de güvendikleri insanlara içlerini rahatça açarlar.

B KAN GRUBU
B kan grubuna sahip kişiler, genellikle yaratıcı, meraklı ve aktiftir. Bencillikle suçlanmalarına rağmen oldukça düşünceli bir yapıları vardır. Aslında güçlü bireysel niteliklere sahiptirler. Başkalarının beklentilerini karşılamaya çalışmazlar, kendi yollarını bulurlar ve daima ilkelerine bağlı kalırlar. Hızlı kararlar alırlar. Bir karar verdikten sonra ise onları vazgeçirmek ya da durdurmak imkansızdır.

AB KAN GRUBU
Hem A hem de B grubundan özelliklere sahip olan bu kişileri tanımlamak veya anlamak oldukça zordur. Hem içe dönük hem de dışa dönük olabilirler. Genellikle bilime de sanata da ilgi duyarlar. Dengeli, düşünceli, hırslı ancak barışçıl yapıdadırlar. Onları tahmin etmek oldukça zordur çünkü kişilikleri de duygularıyla birlikte değişir. Bu nedenle çoğu zaman dengesizlikle itham edilirler.