HHaber

Esra Erol’un Programında İlginç Sözler

Esra Erol’un programını her seyrettiğimizde ülkemize ve halkımıza dair umutları biraz daha kaybederken; bugün yine oldukça ilginç bir kavgaya şahitlik yaptık. Şaban ve Mine çifti geçtiğimiz haftadan beri hem ekran başındaki izleyicilerin hem de sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekiyor. İlk olarak Şaban, eşi Mine’nin Murat ismindeki birine kaçtığını ve ondan hamile olduğunu söyleyerek programa başvurdu.

Ertesi gün ise Mine kendini savunmak için programa geldiğinde yaptığı ilk şey; eşi Şaban’a “uçmak” oldu! İki cümlesinden biri “Yalan söyleme!” olan Mine suçlu olmasına rağmen eşini hakaret etmeye devam etti. Toplamda 3 evlilik yaptığını söyleyen Mine’nin yakınları da telefona bağlanınca ortalık karıştı. Meğerse Mine, birçok kişiyi kandırmış! Hal böyle olunca Şaban, evliliklerinden olan çocuğu için DNA istedi.

Bugün ise DNA testinin sonuçları açıklanırken yine Şaban’a dayanamayan Mine, güvenlik görevlilerinin ve set çalışanlarının bütün çabasına rağmen eşine saldırmaktan geri durmadı. Hatta öyle hırsla koşmaya başladı ki; güvenlik çaışanları bile Mine’nin önünde duramadı!