HHaber

Bunları mı İçiyoruz?

‘CEVABINIZDAN TATMİN OLMADIM’

Olay sonrası benzer durumlarla karşılaşan pek kişiden binlerce mesaj aldığını anlatan Ersoy, “DM’den anladığım kadarıyla bu durum ile birçok insan daha önce karşılaşmış ve işin tuhaf tarafı aynen bu yukarıda yazdığınız cevabı almışlar. Madem herkese sürekli bu cevabı standart veriyorsunuz, sizin Ar-Ge bölümünüz bu işi çözmek ve bu olayın bir daha asla yaşanmamasını sağlamak için neden çözüm üretmiyorlar? Ben bu cevabınızdan hiç tatmin olmadım.” dedi.

Öte yandan yaşadığı olay sonrası yaptığı paylaşımlar nedeniyle kendisine tepki gösterildiğini dile getirerek Ersoy, son olarak şu açıklamaya yer verdi.

“Firmaya bir düşmanlığım olduğuna kadar hayal dünyalarında senaryo üretmişler. Sadece komik. Ben bir anneyim, evladıma bu meyve suyunu içireceğim ve zehirlenme riski yaşayacağım, hiç ses çıkarmayacağım öyle mi? İşte o iş öyle olmuyor. Önlem alınsın diye bir anne olarak yazarım, siz buna karışamazsınız. Yok bir bakan eşine yakışır mıymış da, niye yazmışım da… İyi ki yazmışım ve paylaşmışım, ki bugüne kadar yüzlerce defa bu olay yaşanmış. Onu öğrenmiş oldum bana gelen DM mesajlarından. Bu arada markanın sahibinin kendi ürünüyle ilgilendiğini, evimden ürünün alındığını ve analize gönderildiğini de yazdım. ‘Sonucu bekliyorum’ dedim. Ve bana verilen cevap şu; ‘Saklama koşullarından kaynaklanıyor.’ Ben de onlara yazdığım cevabı aynen yayınlıyorum.”

FİRMADAN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Firmadan yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

Şikayete konu ürün: “1712 IZ-M25” parti numaralı ve 17.06.2022 tavsiye edilen son tüketim tarihli litrelik %100 Elma Suyu ürünüdür.

Meyve suyu paketi: Tüketici tarafından açılmış ve kesilmiş olan ambalaj durum tespiti için laboratuvarımıza ulaşmıştır. Paketin kesilmiş olmasından ötürü ambalajda bütünlük analizi yapılamamış olmakla birlikte; tüketicimizin kamu ile paylaştığı fotoğraflarda görüldüğü ve bizlerin yaptığı detay analizlerde tespit ettiğimiz üzere ambalajın kapak kısmında deformasyon ve paketin alt kısımlarında ıslaklık vardır.