HHaber

Bunları mı İçiyoruz?

Pervin Ersoy’dan yeni açıklama: İlk başta hayvan ölüsü sandım
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy meyve suyunun kutusundan çıkan yabancı madde ile ilgili yaşadıklarını anlattı. Ersoy, “Bakan eşi olmak ayrı, anne olmak ayrı. Büyük oğlum meyve suyunu içer içmez hemen kustu. İçindeki maddeyi ilk başta hayvan ölüsü sandım.” dedi.

Benim büyük oğlan içer içmez hemen tükürdü. İğrenç kokuyordu. Hemen döktüm. Yeğenim yanımdaydı. Bana bıçağı vermesiyle hemen kutuyu kestim. İlk başta hayvan ölüsü sandım. Firmaya ilgili uyarıyı yaptım. İnsan sağlığı çok önemli.” dedi.

FİRMADAN GELEN MESAJI PAYLAŞTI

Bir süre sonra konu ile alakalı kendisine dönüş yapıldığını belirten Ersoy, firma ile gerçekleştirdiği görüşmeyi de sosyal medya hesabından aktardı. Ersoy paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Merhaba Pervin Hanım. Dün ürünlerimizle ilgili sizinle iletişimde bulunmuştuk. Bugün uluslararası kabul edilen süreçler takip edilerek, laboratuvarlarımızda kalite güvence ekibi tarafından ilk inceleme tamamlandı. Çıkan değerlendirme ve ön rapor, ayrıca dışarıdan bir uzmanın da görüşüne sunuldu. Bu değerlendirmeye göre tahmin ettiğimiz gibi taşıma veya depolama koşullarında nadiren de olsa gerçekleşebilen paketin hasar görmesi ve hava alması sonucu gıdalarda olan bozulma olduğu tespit edilmiştir. Bu konudaki detaylar raporumuzda mevcuttur. Ürünlerimiz hiçbir koruyucu katkı kullanılmadan üretilmektedir.”