HHaber

Anahtar Deliğinden Baktı Ve…

Gecelikle dışarı çıkan annesinin yanındaki ç-ıp-lak Enis Y. ise mutfağa doğru koşarak b-ıç-ak aldı. Enis Y.’nin elindeki b-ıç-ağı alan Emre Toprak, annesinin sevgilisini 3 ye-rinden bı-çakl-adı. Yaşanan arbedede de elinden yaralanan liseli genci olay yerine çağırdığı arkadaşları sakinleştirdi.

Emre Toprak’ın elindeki bı-ça-ğı alan ve kav-gayı ayıran arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 19 yaşındaki Toprak hakkında ‘Kasten ö-ldü-rmeye teşebbüs’ suçundan hazırlanan iddianame Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

20 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanan gencin ifadesinde, 2 yıldır annesi ile birlikte yaşadıklarını, bu süre zarfında annesinin sürekli olarak değişik erkekler ile bir-likte evde kaldığını ve evleneceğini ancak kendisinin annesine inanmadığını, psikolojik sorunlarının olduğunu ve birçok defa in-ti-har etmeye çalıştığını söyledi.