HHaber

Altın fiyatlarında flaş gelişme! Ters köşe yapabilir

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş bir gelişme! Ters köşe yapabilir! Kritik gün! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın… Altın fiyatlarına dair son dakika açıklaması! Altında fiyatlar ters köşe yapabilir. Altın fiyatlarıyla ilgili kritik gün! Altın fiyatları ABD’de açıklanacak olan enflasyon verisi ile yönünü bulmaya çalışıyor.

Ons altın 1.800 doların üzerinde seyretmeye çalışsa da yükselişler destek noktasında tutunmasında yeterli olamadı. Gram Altın fiyatları ons altındaki hafif yükselişin etkisinde tutunamadı. Doların güçlü para birimleri karşısında hafif değer kaybetmesi sonucunda gram altın 804 lira seviyesinde işlem görmeye başladı. Öte yandan altın fiyatlarına dair çok öenmli tahminler de peş peşe geldi.

Küresel ekonomiler enflasyona karşı mücadele yolları ararken, altın fiyatları yatırımcısını üzmeye, altına yatırım planı yapanları da güldürmeye devam ediyor. Peki altının geldiği son nokta nedir, kritik açıklamalar nelerdir, işte tüm detaylar… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…