HHaber

Toplam 151 Çocuğu Var

Hepsinin de gönlünü ediyorum, tüm eşlerinin hayatlarından son derece mutlu” diye açıklamada bulunan adam, kendisini hala genç hissettiği için gelecekte daha genç kadınlarla evlenmeyi planladığını da sözlerine ekliyor.
Kendisi 100 eşi ve 1000 çocuğu olmasını umuyormuş. Hayattaki planı bu yönde imiş. Emekli savaş gazisi, tam zamanlı işinin; “eşlerinin gönlünü etmek” olduğu için “çalışmadığını” söylüyor. “Burada yaptığım şey projemi tamamlamak. 1983’te başlattığım ve hayata veda edene kadar durmayı düşünmediğim bir çok eşlilik projesi” açıklamasını yapıyor.
Kendisi 150’den fazla çocuğa sahip olmanın yükünü hissetmediğini ve hatta dev ailesinden faydalandığını da söylüyor.
66 yaşındaki 151 çocuk sahibi adam; “Çocuklarım beni şımartıyor. Onlardan ve üvey oğullarımdan sürekli olarak hediyeler ve para alıyorum. Eşlerimin her biri benim için her gün yemek yapıyor ama kural şu ki, sadece lezzetli olan yemekleri yiyorum, standartların altında olduğunu hissettiğim her şey atılıyor. Kuralları biliyorlar. Yiyeceklerini geri gönderdiğimde sinirlenmemeye söz verdiler. Geri gönderilen her şey onların gelişmesine yardımcı olacak bir ders çünkü” diyerek yaşantılarına dair bilgi veriyor… İlerleyen zamanlarda hedefini ne kadar başarmış olacağına dair medyanın takibinde olan adam, hayatından gayet memnun görünüyor…