HHaber

Solmaz Çiros’un olay paylaşımı

Bir dönem Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın beraber sundukları evlilik programının fenomen gelin adayı Solmaz Çiros yaptığı kalça danslarıyla olay olmuştu.

Solmaz Çiros’un eski zayıf görüntüsünden şimdi eser yok. Hatta ”Acaba hamile misin? Bu göbeğin başka açıklaması olamaz” gibi yorumlarda bulunuyor. Takipçileri Solmaz’a her fırsatta, ”Balina gibi olmuşsun”, ”Çok kilo almışsın” ve ”Sen hangi ara bu kadar şiştin!” gibi yorumlar yapıyor. Evlilik hayalleri suya düşen Solmaz Çiros, şimdi düğünlerde ve etkinliklerde sahne alıyor.

Bir de şarkı yapan Solmaz, klip çekmeyi de ihmal etmedi. Takipçilerinin sesinin kötü olduğunu söylediği Solmaz, farklı tarzıyla müzik piyasasında olay oldu. Sahne almaya devam eden Solmaz, İzmir Alsancak’ta iş kadınlığına soyundu. Solmaz, kendisine güzellik merkezi açtı.

Solmaz Çiros 1997 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Gerçek bir Roman kızı olan Solmaz, ilkokuldan sonra eğitimine devam etmemiştir. Dans etmeyi her Roman gibi çok seven Solmaz Çiros, bunu meslek haline dönüştürmüştür ve dansı hayatının merkezine koymuştur.