HHaber

Annesine Yapılanların Suçlusunu Bulmak İçin 11 Yıl İz Sürdü

ANNEM DEFALARCA ŞİKAYETTE BULUNMUŞTU

Savcıyla görüşmesinde annesinin ölümüyle ilgili iki isimden şüphelendiği söyleyen acılı evlat; “Annem miras meselesi yüzünden amcamın oğlu Kenan Özkaçak ile kavgalıydı. Son olarak annem Kenan’ın eşini yasak aşkıyla basınca annemi sürekli teh-dit etmeye başlamışlar. Annem bir de altın meslesi yüzünden dayımın oğlu İbrahim Sapan ile husumetliydi. Bu baskılar sebebiyle annem defalarca jandarmaya gidip şikayetçi olmuş ama bir sonuç alamamış. Annemin ölümünden bir ay sonra da Mehmet Sapan tartışma konusu altınlarla beraber köyü terk etmiş. Bu insanların ifadeleri dahi alınmamış.” açıklamasında bulundu.

MÜGE ANLI OLAYA EL KOYDU

12 yıl boyunca şüphelilere bir işlem yapılmadığı için cinayeti Müge Anlı’nın Tatlı Sert programına taşıyan Özkaçak, “Müge Anlı’ya çıkınca işler değişti. Yıllardır sessiz olan tanıklar ve şüpheliler programa çıkıp konuşmaya başladı. Kenan da çıkıp konuştu. Tanıkların ifadelerinin ardından Kenan gözaltına alındı ve tutuklandı. Ama aradan az bir zaman geçince tekrar serbest bırakıldı.” dedi.

ADALET İSTİYORUM

Cinayetin ikinci şüphelisinin henüz ifadesinin alınmadığını ileri süren Özkaçak; “Adalet istiyorum, failler bir an önce hakkaniyetli bir şekilde sorgulansın” diye konuştu.