HHaber

Eşini ve 4 Çocuğunu Bırakıp Evden Kaçtı

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANANLAR…

Orhan Küçükşahinoğlu, eşinin stüdyoya girdiği anda verdiği tepki ise herkesi şoke etti. Orhan Küçükşahinoğlu, ‘Sen ne yüzle buraya geldin. Hiç utanmadın mı? Nasıl bir kadınsın. O çocukları nasıl bıraktın gittin. Hiç mi vicdan yok sende? Bana acımadın bari çocuklarına acısaydın. Bir erkek için değmezdi. Sen yanlış yoldasın. O yol doğru yol değil. Seni sevmiyor. Ailesi bile istemiyor. Biz konuştuk.’ dedi.

‘Ümit’e o kadar çok güveniyorum ki beni yarı yolda bırakmaz’ diyen Sibel Küçükşahinoğlu Ümit’i 3 haftadır tanıdığını ve sonsuz güvendiğini söylediği. Gece saat 12.00’de jandarmaya gidip kocasını şikayet ettiğini söyleyen Sibel Küçükşahinoğlu sözlerine şöyle devam etti; Eşim bana şiddet uyguluyordu, beni dövüyordu dedim.

4 çocuğun yurtta yaşamlarını sürdürmesi için başvuru yapan baba Orhan Küçükşahinoğlu’na eşi Sibel Küçükşahinoğlu, ‘sen baba değil misin? Niye çocuklarını yurda veriyorsun? Bana söyleyebilirdin. Ben alabilirdim.’ dedi.

ESRA EROL: ÇOCUKLAR KAPIYI AÇIP ÇIKSAYDI…

Üstlerine kapıyı kilitleyip evden gittiğini iddia eden Sibel Küçükşahinoğlu’na Esra Erol, ‘Sen neredesin? O işe gitmek zorunda olduğunda o çocukların başında kimin olması gerekiyor? Annenin. Anne zevk-i sefada. Çocukların başında duracak hiç kimse yok. Hayat bir tarafta senin çalışmanı, mecburiyetlerini önüne koyuyor. Ne yapacak… Çocuklar kapıyı açıp çıksaydı. Allah korusun yola çıktı araba çarptı, çocuğu yalnız gördü istismar etti.

Olmaz mı? O zaman ne yapacaktın? Bunu kullanma Sibel. Sapasağlam gencecik insanlarsınız. Niye sizin çocuklarınız yurda veriliyor?’

‘KOCANA SÖYLEME, BENİM BURADA ERKEK ARKADAŞIM VAR’

Sibel Küçükşahinoğlu ise çocuklarını yurda vermeyeceğini belirterek, ‘Zehra beni geceleri dışarı çıkarıyordu. Gece 11-12 gibi çıkıyorduk dışarı. Eşim evde olduğu zaman zaten dışarı çıkıyorduk. Ben Orhan’a söyleyip gidiyordum. Ondan habersiz yapmıyordum. Zehra, ‘gel, para çekmeye gideceğiz’ dedi. Bende ‘tamam gidelim’ dedim. Gece 12’de onun maaşı yatıyormuş. Zehra, ‘Kocana söyleme. Benim burada erkek arkadaşım var’ dedi.

Haftada 1-2 sefer dışarı çıktıklarını söyleyen Sibel Küçükşahinoğlu, ‘Ben onunla beraber gidiyordum. Sadece uzak duruyordum.’ açıklamasını yaptı. Esra Erol, Zehra Çaylak’ın ‘Araçlar geliyordu. Zehra’yı alıyordu’ ifadesini hatırlatarak, ‘Sende dün dedin ki Zehra beni başka erkeklerle tanıştırıyordu. Görüştüğümde de para alıyordu’ dedin.’ açıklamasını yaptı.