HHaber

Adana’da Gerçekler Kocası Kaza Yapınca Ortaya Çıktı

1 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞLAR

Hastaneye gelen Zehra A. haberlere yansıyan kazada yaralanan Gamze K.’nin, birlikte yaşadığı Levent C.’nin yakını olduğunu düşünüp, durumunu sordu. Hastane görevlileri yaralı kadının yakınlarının dışarda olduğunu söyledi. Zehra A., Gamze K.’nin yakınlarıyla konuşunca gerçek ortaya çıktı. Aile Zehra A.’ya Gamze K. ve Levent C.’nin 1 ay önce nişanlandığını söyleyip, fotoğrafları gösterince büyük şok yaşadı.

‘KADIN DA BENİM GİBİ KANDIRILMIŞ’

Zehra A. mal varlığı olduğu için 2017’de tanışıp, evlendiği Levent C. ile resmi nikah kıymadığını kaydetti. Gamze K.’nin de kandırılmış olabileceğini söyledi.

“Hastanede Levent’e acısam mı üzülsem mi bilemedim. Ben haberlerde Levent C. ve Gamze C. yazınca şok geçirdim. Gamze Hanım yaralıymış, acil şifalar diliyorum. Kadınla hiçbir sorunum yok. Kadın da benim gibi kandırılmıştır. İnşallah önünü görür ve benim gibi hayatını mahvetmez” dedi.

‘ÇALIŞIYORUM’ DİYEREK YALAN SÖYLEMİŞ

Eşiyle 1 aydır sıkıntılar yaşadığını aktaran Zehra A., “3 aydır çalışmayıp boş geziyormuş. Bana çalıştığını söylüyordu. Sürekli evi terk ediyordu. Para istediğimde zora gelemiyordu.