HHaber

DNA sonucunu duydu, göbek attı

Canlı yayında şaşkına çeviren an! DNA sonucunu duydu, göbek attı

Esra Erol’da ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Programa katılan Berna Balaban 4 yıldır dini nikahlı birliktelik yaşadığı Mehmet Ateş’in çocuklarını reddettiğini belirtti. Mehmet Ateş ile canlı yayında yüzleşen Berna, çocukları için DNA testi istedi. Sonuçlarının açıklanmasının ardından stüdyoda yaşananlar şaşkına çevirdi. İşte haberin detayları…

Büyük kızı olan Melisa varken Berna Balaban’dan ayrıldığını dile getiren Mehmet Ateş ikinci çocuğun kendisinden olmadığını iddia etti.

Ateş; iki çocuk için de DNA verebileceğini belirterek test sonucunda biyolojik babası çıkması halinde soyadını vereceğini söyledi.

Mehmet Ateş asker kaçağı olduğu için resmi nikah kıyamadıklarını belirten Balaban şöyle konuştu: “Devlette bazı sorunları olduğu için nikah kıyamıyoruz. Mehmet ile nikah kıyamamamızın nedeni annesi zaten. Mehmet’ten ayrıldığım gün karakola sığındım”

“Mehmet ile tartıştığımız için bana zarar vereceğinden dolayı korktum. O gün de babamı buldum. Babam beni bir çeyrek altın karşılığında amcamın oğlu ile evlendirdi. 2 ay evlerinde kalınca 2 aylık hamile olduğumu öğrendim. Amcam ve ailesi çocuğumu kabul etmiyordu.”