HHaber

Canlı Yayında Şok Eden Yüzleşme

BAŞKA KADIN VAR

Ayşe Kazıkçı, kocası Muzaffer Kazıkçı’nın da bir başkası ile birlikte olduğunu söyleyince herkes şoke oldu. “Ben Yaşar’a kaçtıktan sonra kocam da biri ile beraber yaşamaya başladı” dedi. Bu iddialar üzerine Muzaffer Kazıkçı açıklama yaptı.“AKRABAMDI” Esra Erol Ayşe Kazıkçı’nın öne sürdüğü iddia üzerine Muzaffer’e söz hakkı verince şoke oldu. Muzaffer “Biri ile beraberdim ama bitti. Bir hafta sonra bitirdim. Eşim beni bırakınca bir hafta arkadaşımı yanımda getirdim.

Geri gönderdim. Benim akrabamdı. Ben ihanet etmedim” ifadelerini kullandı. Muzaffer Bey’in ardından konuşmasına devam eden Ayşe Hanım, “Sen böyle bir şey yapmasaydın ben kaçmazdım. Sen bana karşı dürüst olmadın” dedi. Esra Erol’un karısına kendisinin de ihanet ettiğini söylemesi Muzaffer Kazıkçı’yı köşeye sıkışırdı. Esra Erol bu olay üzerine çileden çıktı. “Siz boşanmayı beceremiyorsunuz, al birini vur ötekine” dedi. Öte yandan Ayşe’ye 8 aydır çocuklarının görmeme sebebi sorulunca eşini suçladı.

Yaşar’la ilişki yaşayan Ayşe’ye birlikteliklerinin tarihi sorulunca, “2020 Kasım’da sığınma evinden çıktıktan sonra gidip Yaşar’la konuştum. O da beni ailemin yanından aldı. O da eşinden ayrılmıştı. Bizde birlikte olduk” dedi.