HHaber

Canlı Yayında Şok Eden Yüzleşme

Gün geçmiyor ki ‘yok artık’ denilen olayların ardı arkası kesilmesin. Esra Erol’un programında son işlenen olay herkesi şaşkına çevirdi. Muzaffer Kazıkçı eşi Ayşe Kazıkçı’nın, hostesliğini yaptığı servisin şoförü Yaşar Yıldırım’a kaçtığını iddia etti.

Daha önce mesajlarını yakaladığını ancak eşinin inkar ettiğini dile getiren Muzaffer Kazıkçı, ‘eşim bana ‘OK’ yazardı Yaşar’a kırmızı kalp emojisi gönderdiğini gördüm’ dedi.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Ayşe Kazıkçı, dün Esra Erol’un programına katılarak eşi Muzaffer Kazıkçı ile yüzleşti. Eşinin şüpheli davranışlarını fark ettiğini söyleyen Ayşe Kazıkçı, “Olmayacak bir şey kocam Muzaffer’in yüzünden oldu. Yaşar ile birlikteyim” dedi.

Eşinin haksız yere kendisinden şüphelendiği için Yaşar Yıldırım’a kaçtığını söyleyen Ayşe Kazıkçı, “Bu olaylar duyulduktan sonra ben ailemin yanına gittim. Ailemi arıyor ‘Alın kızınızı götürün’ diyor. ‘Ben ona kocalık yapmam’. ‘Ne yaparsanız yapın’ diyor. Bu sözleri söyleyip arkasında durmuyor. Ailemin yanına gidiyorum, 3 gün sonra tekrar geri geliyor. ‘Yapmayacağım, özür dilerim’ deyip ailem, yuvam yıkılmasın diye beni gönderiyor. Fakat bu baskıları sürekli devam etti.” dedi.