HHaber

Ünlülerden Survivor’ın Bilinmeyen Gerçekleri… İtiraf Ettikleri Şeyleri Duyunca Şaşıracaksınız!

“Survivor’da kadınlar regl olduklarında nasıl yarışıyordu?” sorusuna Survivor Aycan şu yanıtı verdi: “Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu. Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok fenaydı hiç regl olmuyorduk.”
‘İKİ-ÜÇ İÇ ÇAMAŞIRINA İZİN VARDI’
Aycan Yanaç “İç çamaşırı giyebiliyor muydunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Tabii ki de üstümüzde kıyafet tek bir tane vardı. Ara sıra değiştiriyorduk. Ceketimiz, uzun eşofmanımız vardı. İki üç tane de iç çamaşırına çantamızda izin veriyorlardı.”Survivor’da kadınlara dair merak edilenlerin sıklıkla gündem oluyor. Bunlardan biri ise kadın yarışmacıların tüylerini nasıl aldığı… Aycan Yanaç “Tüylerinizi nasıl alıyordunuz?” sorusuna “Genellikle bütün kadınlar Survivor’a gitmeden lazer oluyorlar. Kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmuyordu. Öyle bir problem yaşamıyorduk” yanıtını verdi.
Aslında Hiç Bir Şey Gözüktüğü Gibi Değilmiş!
Sağlık sorunları nedeniyle Survivor’a veda eden Ahmet Dursun’un vedası sırasında Merve Aydın’ın “Gitme Ahmet” diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden oldu. Adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Ahmet Dursun aşk iddialarını yalanlayarak “Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve’yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirimize moral verdik.” dedi. Bu Survivor daha zordu. Benim zaten açlıkla ilgili sıkıntılarım var. Ben çabuk acıkıyorum. Bu sezon Survivor’da ödüller daha zor ve yavaş ilerledi. Önce ayağım sonra midem derken istediğim performansı gösteremedim. Ama talihsizlikler olmasaydı ben ilk 3’e girerdim. Hakkında çok fazla şey söyleyemem çünkü tanımıyorum kendisini. Ama yaklaşımı, hareketleri, yalancılığı, hatta Tolga Karel’e benzetiyoruz denildiğinde ben Tolga’nın yarısı bile olamaz dedim. Kankası Merve Oflaz’la zaten daha önce kurmuşlar buraya gelmeden önce. Aynı adaya düştüler. Zaten yapmak istediklerini de yapıyorlar. Bizim geçen senden dostluğumuz abi kardeşliğimiz vardı bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve’yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirimize moral verdik. Benim orda olmayışım sadece Merve’yi değil , Anıl’ı, Almeda’yı, Pascal’ı da etkileyecek ben onlardan birlik beraberliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya gayret edin dedim.