HHaber

Ünlülerden Survivor’ın Bilinmeyen Gerçekleri… İtiraf Ettikleri Şeyleri Duyunca Şaşıracaksınız!

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor, uzun zamandır ekranlarda yayınlanıyor. Özellikle 2020 yılında yayınlanan sezon, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs yüzünden evde olan vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi görmüştü. O günden bu güne de yine hız kesmeden devam ediyor yayın hayatına. Bununla beraber ada hayatıyla ilgili en merak edilen konu ise kamera arkasında yaşananlardı. Programa katılan ve ada hayatına veda eden isimlerin yaptığı itiraflar ise çok fazla konuşuldu.
Seda, “Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor’da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor” diyerek büyük bir gerçeği ifşa etti.
Seda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Hikmet Tuğsuz… Seversiniz sevmezsiniz ama o tam bir Survivor. Adaya bir yaşam kuran, Ramazan’ın 29 günü orucunu tutan, o durumda bile günde 5 saat takımı için denizde zıpkına çıkan biri o. En zor şartlara dayanan, her şey görünmese de herkesin yardımına koşan Hikmet Tuğsuz, orada kalmayı sonuna kadar hak ediyor.” elenmesi hakkında da şunları paylaştı: “Giydirme hikayelerine başladığıma göre demek ki elenmenin etkisinden kurtulmuşumdur. Var ya gerçekten baya bozuldum ama elendiğimde. Nasıl ya dedim ben nasıl elendim buradan, yarışacaktım daha ama diyorum kendi kendime. Baya zor oldu gerçekten, hatta elendikten sonra yeni bölüm yayınlanana kadar telefonlar verilmiyor. Yanımızda da birileri kalıyor. Benim yanımda çok tatlı bir kız vardı. Elendikten sonra ‘Abla ya elendikten sonra şunu isterler bunu isterler. İlk defa bir yarışmacı elendikten sonra hiçbir şey istemedi şaşkınım’ demişti bana. Ben de ona; ‘en daha önce hiç elenmedim ki bir şey istenir mi bilmiyorum’ dedim. Şaka bir yana öyle yani bayağı bozuldum.”
Semih Öztürk’ten gelen itiraf… Geçtiğimiz günlerde Ardahan’ın adaya veda etmesi üzerine Semih Öztürk’ten de bir itiraf geldi.. Öztürk; ” Bazı yarışmacılar hiçbir zaman rakip görmedikleri Ardahan’ı bugünler için sakladılar. Yoksa Ardahan’a dair varmış yokmuş gibi bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan’ın duygularını önemsemediler ve buna aldırmadılar bile. Kimdir bunlar? Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki inanamazsınız. 5 ay orada yatsalar, herkesi fırçalarlar da yine de takım arkadaşları tarafından yazılamazlar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim” diyerek itirafıyla gündeme oturdu.
Survivor yarışmacılardan Merve Oflaz, ada için şu açıklamayı yapmıştı: ‘Ada ortamı âşık olmaya hiç müsait değil. Başkalaşıyorsun. Orada cinsiyetimiz yok. Mesela ben Doğukan’a erkek olarak bakmıyordum, o da beni kadın olarak görmüyordu. Sonuçta vücudun deformasyona uğruyor. Açlıkla mücadele edip yarışmalarla ve elenme durumuyla uğraşırken bunlar hiç aklınıza gelmiyor.’
Merve Büyüksaraç, ada hayatı ile yaptığı itiraflarla herkesi şaşırtmıştı. Eski yarışmacı; “Sözleşme olduğu doğru mu?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Sözleşme olduğu doğru. Ben adaya gittikten 3 gün sonra bana sözleşme metni uzatıldı. 15 sayfaydı. Dikkatlice okuyup imzaladım. Zaten orada verildiği için avukata gösterme sansım da olmadı.” Adada yemek verilip verilmediği de en merak edilen konulardan biri. Büyüksaraç, “Kameralar önünde açtık ama gerçek bu değildi. Hepimize sandviç ve pilav veriliyordu. Biz de afiyetle yiyorduk… Adada muz bile yok. Adaya 1 saat uzaklıktaki dominikli bir çiftçinin bahçesinden alıyorduk. Sanki muz bulmuş gibi reality çekiyorduk. Mesela benim her gün kahvem gelirdi. Mustafa Topaloğlu sigarasız durmazdı. Bir paket sigarası eksik edilmezdi. Almeda ise çikolata düşkünüydü. Çikolatasız günü yoktu.” iddialarını ortaya atmıştı.
2020’nin yarışmacısı Aycan Yanaç ise; “Sonlara doğru psikolojim durdu, orası fazla geldi. Sanki hiç bitmeyecekmiş, biz adada kalacağız gibi hissettim. Kamp, ada üstüme üstüme geldi. Oynuyoruz oynuyoruz bitmiyor. Bir yerden sonra psikolojim bozuldu oyun kaybettikçe daha kötü oldu.” diyerek ada hayatının zorluğunu anlatmıştı.
Survivor Aycan Yanaç’tan gündemi sarsan olay itiraflar da gelmişti: “Hiç regl olmuyorduk.” Survivor 2020’nin en dikkat çeken isimlerinden olan Aycan Yanaç adadaki hayatlarıyla ilgili ciddi açıklamalar yaptı. Survivor Aycan regl, adada ağda ve iç çamaşırı detayına kadar merak edilenleri anlattı. Survivor’ın eski yarışmacılarından Aycan Yanaç merak edilen soruları yanıtladı. Geçtiğimiz yılın en sempatik ve başarılı yarışmacılarından birisi olan futbolcu Aycan Yanaç, Semih Öztürk’ün YouTube programında televizyona yansımayan bazı durumları anlattı… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…