HHaber

Adliye Önünde Ortalık Karıştı

MUZAFFER BEY’İ YIKAN DNA SONUCU!

Canlı yayında çiftin 3 yaşındaki çocukları için yapılan DNA testinin sonucu da açıklandı. Çocuğun Muzaffer Bey’den olmadığı ortaya çıktı. Bu haber mağdur adamı yıktı.

Türkiye’nin konuştuğu olay, dünkü canlı yayında bir kez daha ele alındı.

Muzaffer ile Ayşe bir kez daha canlı yayına katıldı.

Muzaffer Bey, Esra Erol’un ‘Nasılsın’ sorusunu, ‘Hiç iyi değilim abla’ diye yanıtladı. Daha sonra şu ifadeleri kullandı: “Dün gece hastalandım. Kalbim sıkıştı. Hastaneye gitti. İğne vurup serum taktılar. Bu beni yıktı. Ben boşanmak istiyorum…”

Daha sonra ise Muzaffer, “Ben sana ömrümü verdim. Sana ev aldım” diye çıkıştı. Taraflar boşanmaya karar verdi. Adliye önünde ise ortalık karıştı. Muzaffer ise boşanmaya kararlıydı. Kocasına ihanet eden Ayşe’den ise beklenmedik bir itiraf geldi.

Adliye önünde gözyaşlarına boğulan kadının sözleri ise şaşırttı: “Muzaffer’i çok seviyorum, çok pişman oldum. Bir daha olmaz Muzaffer ne olur affet beni. Mahkememiz olacak ancak böyle olmasını hiç istemezdim. Beni Adem burulara sürükledi. Kandırdalar, evlere kapattılar beni. Çok üzgünüm, lütfen beni affet Muzaffer…”

Boşanma davasında ise karar çıkmadı. Ayşe hakim karşısında da boşanmak istemediğini söyledi. Anlaşma boşanma sağlanamadı…

Boşanma davasında ise karar çıkmadı. Ayşe hakim karşısında da boşanmak istemediğini söyledi. Anlaşma boşanma sağlanamadı…

Muzaffer ise karısına zi-na-ya bağlı boşanma davası açmaya hazırlanıyor…