HHaber

Yapışık Üçüzlerin Hikayesi

Bu güzel yavruları evlat edinen anne; “Onların tek ihtiyaçları olan şey sevgiydi. Bir kızımızı henüz dört günlükken, yapışık haldeki diğer iki kızımızı da yıllar sonra ancak evlat edinebildik, bu süreçte maddi açıdan zorlandık, elimizdeki tüm birikimleri harcadık, hatta bankalardan kredi bile kullandık ama yılmadık ve başardık” demiştir. 2002 yılında doğduklarında her biri 900 gram ağırlığında olan üçüzler imkansız görüleni başararak hayata tutundular… Şimdilerde 20 yaşında olan genç kızlar onlara sahip çıkan ailelerine çok bağlılar. Onları çok seviyor ve hayata 1-0 yenik başlamışken, aileleri sayesinde öne geçip fark ettiklerini dile getiriyorlar.
Dünyanın bu çift gibi yüreği sevgiyle dolu, merhametli, gerçekten iyi insanlara ihtiyacı var. Yaptıkları şey, gösterdikleri çaba ve özveri insanı derinden etkileyip kendine hayran bırakıyor.
Eğer sizde mücadeleyi hiç bırakmayan bu 3 kız kardeşin ve merhametli ve güzel yürekli bu insanların hikayesinin birilerine umut olmasını istiyorsanız haberimizi paylaşmayı unutmayın…