HHaber

Muzaffer Beni Affet

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ayşe Çağlar kocası Muzaffer’i bırakıp Adem adlı bir kişiyle yaşamaya başladı. 3 yaşında bir de çocuğu olan Ayşe Hanım, Adem ile birlikte yaşamını sürdürürken eşi Muzaffer Çağlar Ayşe Çağlar’ın izini kaybettiğini ve bulunmasını istediğini söyleyerek Esra Erol’dan yardım istemişti.

Ayşe Çağlar, eşinin kendisine kötü davrandığını ve onu dövdüğünü söyledi. Ancak Muzaffer Çağlar bu iddiaları kabul etmedi.

3 Yaşındaki çocuğun da DNA testini isteyen Muzaffer Çağlar açıklanan sonuçla adeta yıkıldı. Esra Erol’a ulaştırılan mektupta babalık testinin sonucu yer aldı. Canlı yayında Esra Erol da zor anlar yaşadı. Esra Erol, sonucu okurken gözlerine inanamadı. Erol, Muzaffer beyin 3 yaşındaki çocuğun babası olmadığını açıkladı.

O anda stüdyo sessizliğe büründü. Ayşe Çağlar gözyaşlarına hakim olamadı. Stüdyoda büyük şoka neden olan DNA testi sonucu sonrasında Ayşe Çağlar, çocuğunun olması için iğne olduğunu iddia etti.O anda Muzaffer Çağlar da “Sana yazıklar olsun. Bana bunu nasıl yapabildin?” diye yakındı. Çift birbirlerini suçladı. Ancak Muzaffer Çağlar, 3 yaşındaki çocuğun biyolojik babası olmamasına rağmen yanında büyümesini istediğini belirtti. Ayrıca Muzaffer Çağlar, velayet davası ile birlikte 150 bin liralık tazminat davası açacağını da sözlerine ekledi.