HHaber

Müge Anlı daha fazla dayanamadı

Müge Anlı’yla Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay daha yaşandı. Programa katılan 41 yaşındaki Arzu Salman, sosyal medyadan tanıştığı İsa Koldaş tarafından ‘bekarım’ diyerek evlilik vaadiyle kandırıldığını ve 623 bin lirasını kaptırdığını anlattı. Evlililk hayali kuran Salman, hayatının aşkını bulduğunu zannederken edata borç batağına sürüklendi. Milyonları hayrete düşüren olayla ilgili bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Anlı, Arzu Salman ile İsa Koldaş arasındaki mesajları canlı yayında paylaştı. Yazışmaları görünce hayrete düşen Müge Anlı, “Sizinkisi rayından çıkmış” ifadesini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te dün inanılmaz bir olay yaşanmıştı. 41 yaşındaki Arzu Salman, sosyal medyada tanıştığı İsa Koldaş isimli adam tarafından aşk tuzağına düşürüldüğünü anlattı.

Salman, tanıştıktan bir süre sonra sevgili olduğu İsa Koldaş’a toplamda 623 bin lira borç verdiğini, ancak İsa’nın parayı ödemeyip sırra kadem bastığını açıkladı.

Mağdur kadın, bir süre sonra da bekar olduğunu söyleyen sevgilisinin evli olduğunu öğrendiğini anlattı. Bugün yayınlanan programda Müge Anlı, Arzu Salman ile İsa Koldaş arasındaki mesajları paylaştı.

Mesajlara bakan Anlı, “Sizinkisi biraz rayından çıkmış. Hep 16.46’da yazmış. Yatmış kalkmış para istemiş. Mesala ‘Arzu ya 500 lira lazım bana, deli olacağım…’ diye mesaj atmış” dedi.

Anlı, diğer mesajlardan ise şöyle bahsetti: ‘Kızımın yayına gideceğim çanta lazım; 120 lira. Parayı yolla, pazartesiye kadar öderim’ demiş. Arzu da diyor ki: ‘Poşete koy.’ O da, ‘Ne poşeti aşkım. 120 lira için demediğini bırakmadın’ diyor. Sonra İsa, “Canım karpuz peynir zeytin çekti. Buz gibi de su resmen aşeriyorum” diye mesaj atıyor.

Mesajları ekranda okumaya devam eden Anlı; ‘Kahvaltı yapacağım ekmek yok’ Arzu da diyor ki; ’50 lira göndereyim kalk hadi’ Bir başka gün 16.03… ‘Arzu var mı sende 100 lira falan, krem alsam ilaçları alsam’ Bakım diyor Arzu. 90 lira vardı gönderdim. Ne kremi ya…’

Salman tüm bu yaşananlardan sonra verdiği paraları geri istediğini söyleyerek, Koldaş’ın anne babasının yaşlı olduğu için bankaya gidemediğini, parayı çekemediğini ve onlardan parayı alamadığını öne sürerek oyalandığını anlattı.