HHaber

Aydan Şener’in Kızı Bakın Kim Çıktı

PEKİ ECEM AKBİN KİMDİR?
Ecem Akbin, 1989 İstanbul doğumludur. Altan ve Vahide Gördüm’ün oyunculuk eğitimi verdiği Akademi 35buçukta oyunculuk dersleri almıştır. Oyunculuk eğitimi aldığını babasından gizleyerek, bu sektörde devam eden güzel oyuncu, babasına grafik tasarımı eğitimi aldığı söylemiştir. Kendini oyunculuk konusunda geliştirmiş ve annesi gibi oyunculuğu seçmiştir. Bu da babasının sözlerinin tezatı olan bu yaşananları açıklamaktadır. Ecem Akbin oyunculuk hikayesini ise şöyle anlatmakta: “Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı mezunuyum, ancak çocukluğumdan beri sinemaya ilgim vardı. Hep aklımın bir köşesinde oyuncu olma isteği yatıyordu. Öncelerde çok baskın bir duygu olmasa da sonrasında gün yüzüne çıkmaya başladı ve yapmak istediğime karar verdim.”
Şu sıralar Ecem Akbin’i ekranlarda göremiyoruz, fakat yeniden görme ihtimalimiz elbetteki var. Güzel bir proje denk geldiğinde neden olmasın diyor ünlü oyuncu…
BABA AYHAN AKBİN ORTALARDA YOK PEKİ ANNE AYDAN ŞENER?
Ecem Akbin, ailesinin şöhretinin nimetlerinden faydalanmasını sevmeyen biri olacak ki, Aydan Şener’le birlikte basın önünde görmek neredeyse imkansız. Uzun süredir kullandıkları Instagram hesaplarında bile birbirlerine dair paylaşımlar iki elin parmağını geçmez.