HHaber

Otel Çalışanlarından Şok Edici İtiraflar

ÜNLÜLER

Şans eseri epey ünlü bir isimle aynı otelde kalmış olanlar vardır. Bir çalışan “Onların orada olduğunu fark etmiyorum bile” diyor. Yine Stacey Jean isimli bir çalışan da: “Popüler bir beyzbol takımıyla aynı oteldeyim, tamam onlara tapıyorum ama kendimi bir bilge gibi hissetmiyorum” diye ekliyor.

İLİŞKİLER VE KAÇAMAKLAR

Çalışanlar aslında kimin otele hangi amaçla geldiğini çok iyi biliyor. Özellikle de “gönül macerasına” atılan çapkınları…

“Evet biz sizin kim olduğunuzu ve ne yaptığınızı biliyoruz, ama umurumuzda değilsiniz” Gloria Londono adlı eski bir otel çalışanı da şöyle ekliyor. “Eğer eşinizle beraber seyahat ediyorsanız, attığınız adımdan, aranızdaki patronun kim olduğuna kadar her şeyi biliriz”

POLİS

İyisiyle kötüsüyle bütün otellerin polisle güçlü bir dirsek teması vardır. Bu durum müşterilerin lehinedir. Bir personel bunu “Bir çok insanın bir araya toplandığı yerde, sorunlarda ortaya çıkar” diye açıklıyor. Eeee.. Nerde çokluk demişler… Görevliler ayrıca, adli olaylarda polis memurlarının, otel çalışanlarının ‘iyi birer yargıç’ olduklarını düşündüklerini ve onların fikirlerine her zaman saygı duyduklarını ve ihtiyaç duyduklarını belirtiyor.