HHaber

Otel Çalışanlarından Şok Edici İtiraflar

Bir otele gidildiğinde aynı zamanda göz hapsine de alınmaya başlamışsınız demektir. 8 otel çalışanının müşterilere asla söylemediği itirafları..Vay be ilk kez duyuyorum bir daha otel seçerken dikkat edeceğim bunlara.AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDADIR..HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ..

Otel çalışanlarının size söylemediği o gerçekler Oteller ‘kapısı herkese açık’ misafirhanelerdir. İş ve mecburi seyahatler hariç, hiçbir yere ya da hiçbir şeye ait olamamanın memnuniyetini verir. Şiirlere de konu olmuştur, filmlere de… Bir otele gidildiğinde aynı zamanda göz hapsine de alınmaya başlamışsınız demektir. 8 otel çalışanının müşterilere asla söylemediği itirafları derledi.

ÖLÜMLER

En sık bahsedilen itiraflar arasında otel odalarında ölen insanlar var. Üniversite yıllarında yaz tatilinde bir otelde çalıştığını anlatan bir kişi, bir temizlikçinin cesedi odada nasıl bulduğunu şöyle anlatıyor: “Polis odaya bilirkişilerle birlikte geldi ve kimsenin ufak bir fikri olmadan cesedi alıp götürdü. Bu olay yerel haberlerde bile çıkmadı. Ayrıca otel bu olayı adları kötüye çıkmasın diye sakladı ve dışarıya hiçbir şekilde bilgi sızdırmadı.”