HHaber

Üvey Oğlundan Hamile Kaldı

Üvey oğlu ile olan ilişkisiyle çok ciddi tepkiler alan ve herkesin midesini bulandıran sosyal medya fenomeni genç kadının şimdilerde yeniden anne olmak istediği iddia edildi. Haber Rus basınında çok geniş bir yankı bulurken sosyal medya fenomeni, ilişkisiyle takipçileri tarafından uzunca bir süre topa tutulmuştu. Tepki olarak takipten çıkan bir sürü kullanıcı da olmuştu.
13 YIL ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞMIŞTI
13 sene önce, babası ile evlenen fenomen kadınla tanışan üvey oğul, o dönem daha 7 yaşında küçük bir çocuktu. Fenomen kadın, ilk eşinden boşanana kadar yaklaşık 10 yıllık bir süreçte birlikte yaşadığı üvey oğluyla sosyal medya hesabından bir görüntüsünü paylaşmıştı. O görüntüler de ilişkisi gibi çok ciddi tepkiler toplamıştı. İşte paylaştığı o fotoğraf…
YENİDEN ANNE OLMAK İSTİYOR
Fenomen kadın şimdilerde ise yeniden gündemde. Rusya basınında yer alan habere göre, üvey oğlundan hamile kalan ve onunla evlenen fenomen kadın yeniden anne olmak istediğini açıklamış. Bu kararı ile yeniden gündeme gelen fenomen, ilişkisini onaylamayan, bu yaptığını mide bulandırıcı bulan takipçilerin yeniden hedefine oturdu.