HHaber

Otobandaki evsiz adam genç kadına ‘Arabana bin ve kapıları kitle’ dedi

Genç kadın da evsiz adamı dinledi ve beklemeye koyuldu… Dakikalar sonra evsiz adam elinde benzin bidonuyla geldi. Son 20 dolarını hiç tanımadığı bu kadın için harcamıştı.
34 yaşındaki eski ambulans şoförü olan ve bir yıldır sokakta yaşayan bu adamın kimliği sonradan öğrenilmişti. Bir yıl önce aldığı iş teklifi için buraya gelmişti, ancak son anda onu işe almaktan vazgeçmişlerdi. İşe alınmayacağını öğrendiği gün geceyi sokakta geçirdi. Derken günler, haftalar, aylar ve hatta bir yıl geçti ve adam sokakta yaşamaya devam etti. Genç kadının zor durumda olduğunu anlayan bu evsiz adam, hiç tereddüt etmeden cebindeki son para olan 20 doları onun için harcadı. Her şey böyle başladı.
Genç kadın, kendisine iyilik yapan adama bir şekilde teşekkür etmek istedi. Her gün erkek arkadaşıyla beraber onun bulunduğu yerden geçerek ona para, yiyecek ve giyecek bıraktılar.
Haftalar boyunca çift, onun hakkında daha fazla bilgiye sahip oldu. Sokaklara nasıl düştüğünü de anlamaya başladılar. Hatta uzun süredir girmediği Facebook hesabındaki fotoğraflara bile baktılar. 27 yaşındaki genç kadın, cebindeki son parasını kendisine yardım etmek için harcayan evsiz adama 100.000 doların üzerinde bağış topladı. Ve bunu… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…