HHaber

Bir Zamanlar Ünlüydü, Şimdi Evsiz

1960 yıllarda en ünlü konser piyanistlerindendi. Sevdiği adamın kendisini bırakıp gitmesi sonucu hayatı tamamıyla değişti. Uzun süre aşkının arkasından gözyaşı döken ünlü piyanist, bu aşk uğruna varını yoğunu kaybetti.
Anne’yi görenler artık tanıyamıyordu. İngiltere’de yaşayan Anne Naysmith, bir zamanlar sahnelerin vazgeçilmez ismiydi. Ömrünün baharında çok güzel bir kadınken yaşadığı aşk hayatını alt üst etti.
Ünlü piyanist, aşık olduktan sonra hayatı bir daha eskisi gibi olmadı.
Aşık olduğu adama kavuşamayan kadın, kendisini bir daha toparlayamadı. Ağır bir depresyona girdi. Aşkı, hayatındaki her şeyden önemli tutan sanatçı, şöhretini unuttu. Gelen teklifleri birer birer geri çevirmeye başlayan piyanist, bir süre sonra tüm birikimini tüketti. Borçları ile başa çıkamayan ünlü sanatçı, bir süre sonra da icralık oldu ve evinden atıldı. Evinin yakınındaki 1950 model Ford Consül marka otomobilde yaşamaya başladı fakat bir süre sonra onun orada olmasından rahatsızlık duyanların şikayeti sonucu arabası da bulunduğu merkezi yerden kaldırıldı ve daha göze çarpmayan bir yere taşındı.
Çöplerden topladığı yiyeceklerle hayatına devam etmeye çalışan sanatçı, uzun süre sokaklarda perişan bir halde yaşamaya devam etti. 78 yaşındayken bir gece yarısı geri dönerken manevra yapan bir kamyonun yaşam alanı olarak kullandığı otomobiline çarpması sonucu hayata veda etti. İngiltere’de büyük yankı uyandıran bu olayda, ünlü piyanistin hayatını altüst eden kişinin kim olduğu merak ediliyor.
TÜRK FİLMLERİNİ ARATMAYAN HİKAYE!
Eski Türk filmlerini andıran bu olayda, yaşlı kadının hayat hikayesini dinleyenler “Eski aşklar başkaymış” yorumlarını yapmaktan da kendilerini alamıyorlar. Since..?