HHaber

Köfteci Yusuf Bakın Kimmiş?

Kadın istihdamına önem verdiklerini asıl sırrın da bu olduğunu söylüyor. Köfteci Yusuf’un işletme sahibi olan Yusuf Akkaş; “Lezzet, Hızlı Servis, Uygun Fiyat” düsturuyla hareket etmeye devam ettiklerini, bu sayede de her geçen gün daha da ileriye gittiklerini anlatıyor.

KÖFTENİN LEZZET SIRRI KADIN ELİ
Kadın istihdamına önem veren Yusuf Akkaş, köftelerin lezzet sırrının, çalışan kadın işçileri olduğunu ifade etti. Kadınların kasaplık yaptığı nadir üretim tesislerinden olduklarını belirten Yusuf Akkaş; “Kadın istihdamına önem veriyoruz. Kadınların kasaplık yapmasının bizlere çok büyük avantajları var. Mevcutta erkek kasap zor bulunuyor. Modern bir tesisimiz olduğu için güç gerektirmeden et taşıma işlemleri yapılabilmekte ve böylece de kadınlar zorlanmadan çalışabilmekteler. Kadın eli değen her şey daha iyi ve temiz oluyor. Köftemiz lezzetinin kaynağını kadınların elinden alıyor” dedi.

HIZLI SERVİS, UYGUN FİYAT
Köfteci Yusuf denilince akla 3 temel unsur geldiğini dile getiren Akkaş; “Bu unsurlar lezzeti, hizmetin çok hızlı gelmesi ve uygun fiyatı olarak öne çıkıyor. Evet, beklenenin üzerinde bir hizmet ve gerçekten hızlı servis sunuyoruz. Hızlı servisimiz ilk etapta müşteriyi düşündürüyor fakat köfteyi yedikleri zaman ‘işte bu’ diyebiliyorlar. Biz insanların parasının hakkını fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Müşteri Kasaya geldiğinde hesabı öderken beklediklerinin çok altında bir hesapla karışılmasıyla bizlere referans oluyorlar. Biz bu hassasiyetlere çok dikkat ediyoruz. Her şeyin en kalitelisini kullanıyoruz. Bizim cebimizden gitsin, yeter ki müşterimiz memnun kalsın” dedi.