HHaber

Tam 5 Kocası Olan Kadın

Dünyada Hindistan ilginç haberlere konu olan garip bir ülke ve burada yaşayan bir kadın var. Bu kadının tam tamına 5 tane kocası bulunmakta. 5 Tane kocası olması çok ilginç değilmiş gibi işin içinde daha ilginç bir şey var…
Bu kadının o 5 kocası da birbiriyle öz kardeş. evet doğru okudunuz. Hepsi aynı kadını sevmiş ve hepside aynı kadını almış gibi görünüyor değil mi?
Bu kadının ismi kayıtlara Rajo Verma diye geçmiş. Gelelim Rajo’nun kişisel bilgilerine. Rajo 20 yaşında.. Rajo’ya sormuşlar neden 5 erkekle aynı anda evlendin, -hayırdır bu ne iş- demişler. Rajo; bizim köyle saçma sapan bir adet var bu adet tam olarak şöyle: eğer bizim köyle biriyle evlenirsen ve onun kardeşleri var ise hepsiyle de evlenmek zorundasın.
İlk eşi olan adam kardeşleriyle aralarında asla kıskançlık olmadığını, bu şekilde mutlu olduklarını, hayatlarınının güllük gülüstanlık olduğunu söylüyor. Bize garip gelse de onlar için normal bir yaşam tarzı imiş bu durum. Rajo ise, annesininde 3 tane eşi olduğunu, bu durumun köyleri için çok normal olduğunu sözlerine ekliyor.
Çocukların babasının kim olduğu ise belirsiz. 5 kocadan herhangi biri olabilir…