HHaber

19 Yıllık Karısı Erkek Çıktı

Öğrendiği bu gerçek ile neye uğradığını şaşırdı ve evlilikleri bozuldu. Adam eşinin ameliyat geçirdiğini ve cinsiyetini değiştirdiğini öğrendi. 1993 yılında tanışan çift birbirlerinden çok hoşlanmış ve daha sonra ilişkilerini evlilikle taçlandırmışlardı. Adam, eşini tanıdığında ‘Çok kadınsıydı’ dedi. Eşinin nasıl böyle bir değişim geçirmiş olabileceğini hayal edemedi, inanmakta zorlandı. Çünkü gayet kadın gibiydi.
Tanıştıklarında 29 yaşında olan kadın, genç yaşlarında bu ameliyatı olmuş ve ardından birçok ameliyata daha girmişti. Tamamen kadın olması uzun yıllarını almıştı. Yani adamın, eşinin önceden erkek olduğunu anlaması çok zordu. Belçika gazetelerinde yayımlanan habere göre; adam, eşinin geçirdiği değişimi kuzeninden öğrenmiş.
Eşinin durumu itiraf etmesi ise uzun zaman almış. Adam; “Eşimle evlenmeden önce benim bir evliliğim daha oldu ve 2 çocuğum vardı. Evlendiğimiz zamanlar bana çocuk istemiyorum dedi ve benim önceki evliliğimden olan iki çocuğuma da çok iyi annelik yaptı” dedi. “O çok güzel bir kadındı. Böyle bir durumun yaşanacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Bir gün eşimin kuzeni bize ziyarete geldi. Sohbet esnasında bana eşimin önceden erkek olduğunu ve ameliyatla değişim geçirdiğini yanlışlıkla ağzından kaçırdı” diyerek yaşadıklarını anlatan adam, bu durumu çocuklarıyla da paylaştı.

Oğlunun durumu daha önceden bildiğini de bu esnada öğrenen adam, oğlundan da teyit alınca eşinin ağzından laf alma çalışmalarına başlamış. Uzun uğraşları sonucu kadın da itiraf etmiş.
‘Dünyam başıma yıkıldı. 19 yıllık evliliğim alt üst oldu. Şimdilik aynı evde yaşasak da ayrı odalarda kalıyoruz hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Üzgünüm evliliğim bitti’ diyen adam, duygularını bu şekilde aktardı.
sizin başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız..?