HHaber

Karbon kalori olarak sayılamaz

Karbon kalori olarak sayılamaz

Allbirds için, San Francisco merkezli ayakkabı şirketi, karbon sayma olarak şeffaf ve kalori sayma olarak uygun olmalıdır. Bu zihniyet, geçen Nisan ayında başlatılan en son girişimi, KARBON AYAK İzİne, bilgilendirdi. Bu girişim, şirket bir etiket için ilk moda markası yaptı, ama karbon ayak izi ile yapmak her öğe – temelde üretim ve ürünün kullanımı hem de yayılan karbondioksit KG eşdeğer.

Karbon emisyonlarını sınırlamak için tekrarlanan çağrılar ışığında, Allbirds ekibi ölçemediğiniz şeyi sınırlamanın zor olduğunu fark etti. Tüketicilerin karbon tüketiminin farkında olması gerektiği inancından hareket eden Allbirds ekibi, müşterilere tüm ürünlerinin üretiminde ve kullanımında ne kadar karbondioksit yayDığını daha iyi anlamalarını sağlayacak bilgi etiketleri oluşturmaya karar verdi.

Sürdürülebilirlik Lideri Hana Kajimura, “Sahada bile bir ihtiyaç olduğunu fark ettik ve müşterilerin satın aldıkları şeylerin etkisini karşılaştırmalarını kolaylaştırdık,” dedi. “Daha fazla marka ürünlerine giren emisyonları karakterize etmeye başlarsa, markaların sürdürülebilirliği ciddiye aldığı bu kadar karışıklığı ortadan kaldırabiliriz.”

Kuruluşundan bu yana, Allbirds sürdürülebilirlik daha ciddiye alır bir marka olarak kendini konumlandırmıştır. En son çabaları, markanın sürdürülebilir ürünler üretmeye olan artan bağlılığının bir göstergesidir ve müşterileri tüketimlerinin etkisi hakkında eğitir. Allbirds gibi markalar, karışıklığı ortadan kaldırarak müşterileri satın almaları ve her ürünün çevre üzerindeki etkisi hakkında daha aydınlatıcı seçimler yapmaya itebilir ve diğer markalara da aynı yolu izlemeleri için ilham verebilir.

Umarım yakında kömürü daha düzenli sayarız.