HHaber

Apple Arcade Nuts’un son oyunu David Attenborough hayranları için Firewatch gibi geldi

Apple Arcade Nuts’un son oyunu David Attenborough hayranları için Firewatch gibi geldi

David Attenborough için yangın saati mi? Eklenen sincap eylem ile Pokemon Snap? Ancak, Nuts, bir oyuncu gözetim gizem, Apple Arcade için bu hafta yeni ek tanımlamak istiyorum, ve yakında buhar üzerinden PC vurmak için, bir şey kesindir – bir daha sincap lar hakkında oldukça aynı hissedeceksiniz asla.

Oku Download This, yeni haftalık techradar kılavuzu ile telefonlarınızı doldurmak için indirme olması gerekir, tablet, konsollar ve bilgisayarlar. Oyunlar, e-kitaplar, albümler, uygulamalar veya filmler – sizin için yer alıyoruz.

Hiç bir sincap ile bir bakan yarışma kazanmak için çalıştı olanlar için (hepimiz değil mi?), bu gece geç saatlerde peepers arkasında başka bir şey oluyor olduğunu bileceksiniz. , ne olduğunu, iyi değil bahis), ama Fındık belki bu kene sıçan kadar atladı ne yapar içine belki biraz daha derin akran bırakacaktır.

Joon, Pol, Miuutsch, Char & Torfi tarafından yapılan birinci şahıs macera, Viago Üniversitesi’nden bir çaylak alan araştırmacısı, uzak Melmoth Ormanı’na ormanın yerli sincap nüfusunun giderek garip davranışlarını gözlemlemek için gönderilen. Büyük bir iş lüks konaklama için yer açmak için alanı yer açmak isteyen ile (ben “Goonies” Call to Arms aramak gibi), yakında dahil herkes sallamak olabilir bir gizem kokusu kendinizi bulacaksınız.

Gerçeği nasıl ortaya çıkarıyorsun? Hayır, bir cep dolusu ayçiçeği tohumuyla değil, fotoğrafik tuzaklarla. Patronunuz, Dr. Nina S okulları, arada sırada kulübeyi arayacak, yalnız günlerine yön verecek, sizi sincapların mahkeme binasını nerede tutmuş olabileceklerine ve ne planladıklarını söyleyecek. O zaman aklınızda DSLR oyun ve tripod almak ve sincap bir bakış yakalamak için en iyi noktalar gözetlemek, kameralar sincap alabilir herhangi bir yol kapsayabilir sağlanması – Çam Ağacı Paparazzi.

Video kaydını bir gecede bırakacaksın, ertesi gün ipuçları için değerlendireceksin, kemirgenleri saklamak için görüntüleri Scholz’a fakslayacaksın.

Orada işlemleri için harika, metodik ritim – mükemmel ses tasarımı ormanda kaybolmak için izin verir, sakin sahne zevk ve günün çekim ayarlamak için en iyi yolu anlamaya kendi hızında hareket. Dış dünyanın birçoğumuza kapalı olduğu bir zamanda, stilize bir ormanda yürüyüş yapabilmek, hem evden klostrofobi ve gerçek dünya Covid-anksiyete dehşeti ile ayrılmış canlandırıcı meditatif – sakin bazı oldukça garip oluyor-on noktalı olsa bile.

Bazı ışık noktası ve tıklama tarzı öğeleri de boyunca çöplü – hatta bir jerry olabilir kabin jeneratörü doldurdukadar başlamak mümkün olmayacaktır, Scholz ile tamamen seslendirme konuşmaları daha iyi hikayenin daha kişisel tarafı anlamanıza yardımcı olurken.

Aynı zamanda muhteşem görünümlü bir oyun. Nesneler üzerinde kalın konturlar ve orman çevresindeki ilgi noktalarına dikkatinizi çekmek son derece zıt pastel renkler ile, sanat tarzı bir mürekkep, el-bu-kroki hissediyorum. Bu oynanabilir bir Instagram filtresi gibi (ve sosyal ağa bağlanmanın gerektirebileceği herhangi bir condescension olmadan söylenir), bana bir an için bile, bir yıl ve bir sezon sadece sonbaharın kahverengi yaprakları göremiyorum bir gün olacak hatırlıyorum, ama beş yaşında gibi onları trudge Çok.

Ama bilmek için bir şey eski donanım performans sorunları. Birinci nesil iPad Pro 9.7’de çalan Nuts, en azından DualShock 4 PS4 kumandasıyla birleştiğinde, daha ince etkileşimlerinden bazılarını biraz acı verici hale getirebilecek kararsız bir çerçeve hızından muzdaripti. Bu, daha yeni cihazlarda oynarken (veya ekrandaki imleç yerine oyunun dokunmatik ekran denetimlerini kullanarak, daha küçük düğmeler ve ayrıntılarla etkileşimde bulunurken) böyle bir sorun olmayabilir. Ancak kilometrenin cihazdan cihaza değişeceğini unutmayın.

Yine de buradaki süreçlerde büyük, yavaş yanan bir gizem hissi var. Bazı sözde ‘Yürüyüş Simülatörleri’ oynadıysanız, tanıdık hissedeceksiniz, ama gözetim mühendisi türyeni bir şey ekler. Apple Arcade, ilk doğum günü ile ve şimdi arkasında, mutlak hassasiyetle ağırlıklı bir hızda abonelik hizmeti içine anlayışlı ve sıradışı maceralar damla devam ediyor, parmağınızı iyi abonelik düğmesini açık tutmak için yeterli. Sadece unutmayın, ancak, sincap lar hakkında bir oyun ilk göründüğü kadar sevimli olmayabilir…