HHaber

Açılış törenleri sırasında moda deyimleri neler

Açılış törenleri sırasında moda deyimleri neler

Dünya Başkan Joe Biden’ın yeminini izlerken, moda dünyası Açılış Günü’nü farklı bir mercek üzerinden izledi.

Colorado Eyalet Üniversitesi’nde yardımcı doçent ve hem moda hem de Afro-Amerikan tarihi konusunda uzman olan Dr. Katie Knowles, “Benim için en iyi paketlerden biri, herkesin kendilerini hissettiren bir şeyle açıkça giyinmiş olmasıydı,” dedi.

Dr Knowles, “Herkesin bir insan olarak kim oldukları hakkında gerçekten konuştuğu tüm ince bakışlar,” dedi. “Sanırım sorumlu olduğumuz ve iktidarda olduğumuz izlenimini görüyoruz ve orada gerçekten zengin bir ton vardı.”

Mor seçenek, başkan yardımcısı Kamala Harris ve açılıştöreninde diğer kadınlarda görüldüğü gibi, aynı zamanda birlik sembolüdür – Demokratik kırmızı ve Demokratik mavi karıştırma.

Dr Knowles, “[Kamala Harris] ayrıca iki farklı Afro-Amerikan tasarımcıyı giymeyi tercih etti, Sergio Hudson ve Christopher John Rodgers, ki bu çeşitlilik mesajından tekrar bahsettiğini düşündüm,” dedi.

Ülkenin en iyi kadınları etkilemek için giyinmiş olsa da, ulusun kalbini ele geçiren daha bastırılmış bir görünümdü.

“Ben de Bernie Sanders eldiven bir not vermek zorunda,” Dr Knowles dedi.

Sanders, eski başkan adayı ve Vermont senatör de onun sıcak ceket ve el yapımı eldiven için bir internet sansasyon haline gelmiştir.

Bu sürdürülebilir, ki hepimiz çok seviyoruz ve bence moda nereye gidiyor. Yani Bernie, aslında, onun sürdürülebilir eldiven ile moda ileri adam oldu,” Dr Knowles dedi.

Dr Knowles moda ayrıntıları önemsiz gibi görünse de, bu endüstri ile ilgilenenler için, bu tarih kitapları için bu açılış yapacak bir detay olduğunu söylüyor.