HHaber

Moda geometriyle buluştuğunda neler oluyor

Moda geometriyle buluştuğunda neler oluyor

Sadece pijamalarınızı çıkarmak, biraz makyaj yapmak, caz kıyafeti giymek ve kızlarınızla kasabayı vurmak istediğiniz birkaç gün vardır. Ve ve Vedika M Sonthalia’nın etiketi nin size yardımcı olduğu şey de tam olarak budur – iç te malı olarak el boyaması canlı tonlarda ilginç tasarımlar sunar. Sıkıcı bir günü yaşayan bir güne dönüştürmeyi vaat eden kıyafetler.

Vidya Balin, Kriti Sanon, Aditi Rao Hydari, Sonam Kapoor, S tara Bhasker, Genelia D’Souza, Nora Fatehi, Rakul Preet ve Taapsee Pannu gibi yıldızların sık sık elbiselerinde görülmesine şaşmamalı.

moda geometrivedik M karşılar
Onun için her şey nasıl başladı? Vedika’nın büyükannesi ve Heinze’nin annesi 20 yılı aşkın süredir moda endüstrisinde. Büyürken, hayatının önemli bir bölümünü tekstil fabrikalarında geçirdi ve son derece ilham aldı. “Tabii ki, Singapur’da Moda Tasarımı okumaya gittim ve geri döner dönmez anneme yardım etmeye başladım. Moda yolculuğum böyle başladı. Bu bir öğrenme deneyimiydi. Birkaç yıl önce Kolkata’dan Mumbai’ye taşındım ve kocamla stüdyoma burada başladım. İşi yürütürken, yaratıcı kısmıyla ilgileniyorum.” diyerek Haydarabad’da birçok gösteri ve sergi yapmış olan ünlü tasarımcıyı paylaşıyor.

Vedika’nın son koleksiyonu el boyaması, çiçekli lehengas ve sari hakkındadır. “Benim yaklaşımım daha geometrik, soyut ve çiçekli. Her yerden ve her yerden ilham alıyorum. Bazen sokaklarda gördüğünüz en rastgele şey bir sonraki projenize ilham verebilir!.” diyen Vedika, konfor giyimin 2021’in en büyük trendi olacağını da sözlerine ekledi.

Yani kişisel tarzı tasarımlarına mı yansıyor? “Ben gerçekten çok temel ve basit değilim. Muhtemelen renge uyuyor. Bana bir seçenek verilirse, her zaman vardiyalı elbise giyerim!” diye paylaşıyor.