HHaber

TOGG çekilişinde adı çıkan vatandaş teslim alınca bakın ilk ne yapacakmış

Yerli ve milli üretim olması nedeniyle TOGG’u tercih eden Kaya, eşinin TOGG almak için eski arabalarını satmalarını önererek karar verme sürecinde kendisine destek olduğunu belirtti. İlk kazananlar arasında olmayı beklemiyorlardı ama Kaya’nın arabası 21. sırada çekildi. Kaya, bu haberin kendisini gece uykusuz bıraktığından bahsetti. TOGG’u incelemeyi hiç planlamamıştı ve teknik özelliklerine veya kataloğuna hiç bakmamıştı. Ancak arabayı kazandığını öğrenince Bursa’da TOGG’un sergilendiği bir AVM’yi yakından incelemek için ziyaret etti. Kaya otomobili aldıktan sonra ise bakın ilk olarak ne yapacakmış…
Arkadaşları ve akrabaları, arabayı kazandığı için onu tebrik etti ve hepsi de sürüş deneyimini yaşamak için sırada olduklarını belirttiler. Bu sebeple de Kaya, arabasını aldıktan sonra onlara bu deneyimi yaşatmayı planlıyor.

Otomobilin iç tasarımını değerlendiren Kaya şunları söyledi: “Türkiye’de bu tip birkaç yabancı marka otomobile bindim. TOGG’a ilk bindiğimde ferah ve konforlu iç tasarımı, dağınıklığın olmaması beni çok etkiledi. konsol alanında.Bu özellikler arabayı çekici kılıyor.Bu kadar güzel bir tasarım beklemiyordum ama gerçekten çok güzel oldu. Gelişiminde emeği geçenleri tebrik ederim.”