HHaber

WhatsApp’ta yeni özellik, numaralar tarih oluyor

WhatApp’ın duyurduğu yeni ‘Belki’ güncellemesi, tüm dünyada merak konusu olmuştu. Gelen yeni özellikle birlikte artık uygulama içinde tanımadığımız kişilerin isimlerini görebileceğiz…. Whatsapp, şimdi de tanımadığınız ama grupta yer alan katılımcıların isimlerini göstererek, karşıdaki kişiyi numaradan bağımsız olarak tanımaya olanak sağlayacak. WhatApp’ın duyurmuş olduğu yeni özellik olan ‘Belki’ güncellemesi, tüm dünyanın gündeminde ve merak edilen bir özellik idi. Gelen bu yeni özellikle birlikte artık uygulama içinde tanımadığımız kişilerin isimlerini görmek mümkün olacak.

Artık karşıdaki kişinin numarası değil ismi gösterilecek. Grup katılımcıları arasında sizin rehberinizde olsun olmasın artık ismini bilmediğiniz kimse kalmayacak… Kişiler şimdiye kadar sadece numaralarıyla görünmekte iken, rehberinizde olmayan kişiler de artık, mesaj bildirimlerinde numaralarının yerine hesap isimleriyle görüntülenebilecek. Yani artık numara değil isim görünecek.

“Belki” özelliği olarak tanıtılan bu güncelleme sayesinde, kullanıcı adı karşıya görünecek. Bilinmeyen numaralar için harekete adım atan WhatsApp, Android, masaüstü (web) ve iOS kullanıcıları için yeni bu yeni özelliği devreye aldı. Mesaj bildirimlerinde numarası kayıtlı olmayan kişiler ‘Belki (kişiye ait hesap adı)’ olarak görünecek. Bu özellik sayesinde alıcı, numarayı yeni bir kişi olarak kaydetmeden de bilinmeyen kişinin kim olduğunu anlayabilecek…