HHaber

Marketlerde yeni dönem

“Türkiye’yi huzurlu bir geleceğe hazırlıyoruz” diyen ve 2023 seçimleri ile beraber Türkiye’yi yeni bir sürecin beklediğine özellikle değinen Erdoğan, konuşmasına;
“Aziz dava ve yol arkadaşlarım hepinizi en kalbi duygularımla, hasretle ve muhabbetle selamlıyorum. Sizlerin şahsında AK Parti’ye gönül veren tüm vatandaşlarıma ve parti mensuplarına selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Yapacağımız istişarelerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diyerek başladı.
Kamuda çalışan 424 bin sözleşmelinin kadorya geçirilmesi kararını kutlayan Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, Diyarbakır-Güneybatı çevreyolu ile Şanlıurfa-Mardin güzergahı, Gaziray projesi, Batman-Hasankeyf tüneli, Savunma Sanayiinin güçlendirilmesi, İlk Evim İlk İş yerim projesi ile atılan adımlara tek tek değindi. Başkan erdoğan; konuşmasında marketlerdeki yeni döneme ilişkin de şunları söyledi:
“Kontrollerimizi daha da sıklaştıracağız”
Fahiş fiyatların önüne geçmek için yapılan çalışmaları hız kesmeden devam edecek ve kontroller daha da artacak. Daha farklı hale getireceğiz. Bu fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını sürekli arayacağız. Cumhur İttifakı olarak hizmet yolunda neler yapabiliriz onun gayreti içindeyiz.”