HHaber

Şaşırmaya hazır olun! Ayak tipiniz kişiliğinizi ele veriyor

1. Ayak Tipi, Asya Tipi Ayak: Asya ayak tipinde baş parmaktan sonra gelen parmak biraz uzundur. Sonraki parmaklar da istikrarlı bir şekilde küçülür. Bu ayak yapısına sahip kişiler hırçın, tuttuğunu koparmayı bilen, mücadeleci ve ailesine bağlı olur

2. Ayak Tipi, Kuzey Avrupa Tipi Ayak: Kuzey Avrupa tipi ayak parmağında ise sağdaki iki parmak uzunluğu birbirine denktir. Paş parmak kısadır. Bu tip ayaklara sahip olanlar son derece çapkın, yaşam dolu, eğlenceli, gezmeyi seven, mala mülke fazla tamah etmeyen kişiliğe sahiptirler.

3. Ayak Tipi, Latin Tipi Ayak: Latin tipi ayağa sahip olanlar ise evcildirler. Onlar için düzen, aile, sakinlik, huzur hayattaki en önemli şeylerdir. İşlerine çok bağlıdırlar, hırslıdırlar. Kendilerini kanıtlamaya ve takdir görmeye bayılırlar.

4. Ayak Tipi, Orta Avrupa Tipi Ayak: Bu tip ayağa sahip olanlar, asil ve lider bir ruha sahiptirler. Yöneticilik yaptıkları en iyi iştir. Çok fazla hareketi sevmezler. Zeka ile yapılacak her ne varsa ilgilerini çeker. Çünkü son derece zeki kişilerdir.

5. Ayak Tipi, Roma Tipi Ayak: Hareketli bir yaşam tarzları vardır. Oturarak masa başında çalışmayı hiç sevmezler. Son derece sosyal ve aktif bir kişiliğe sahiptirler. Hakları gasp edildiğinde inanılmaz hırçın ve saldırgan olabilirler. Adalet, eşitlik isterler…