HHaber

Programa final kararı

Fox TV’de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci’nin sunduğu program… Ekran macerası sona eren yapımlar kervanına dizilerden sonra şimdi de bir gündüz kuşağı programı eklendi. Fox TV’de Fulya ile Umudun Olsun adlı programın yerine getirilen Esra Ezmeci’nin sunduğu program için final kararı geldi.
FOX TV’DEN FİNAL KARARI
FOX ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programının yayın hayatına son verilmesi kararı alındı. Program ekrana veda ediyor. Bunun sebebi ise, kanal yönetiminin, reytinglerde istenilen başarının gelmemesi üzerine programı sonlandırma kararı almış olması.
SON KEZ EKRANA GELDİ
Ekran hayatına iddialı bie şekilde giriş yapan program 7 Ekim 2022 Cuma günü son kez ekranlara gelecek. Programdaki başarısıyla kısa sürede gündüz kuşağında önemli bir yer edinen Fulya Öztürk yeniden haberlere ve sahalara dönme kararı almış, Fulya Öztürk’ün bu kararı sonrasında da, FOX TV’deki yeri ünlü psikolog Esra Ezmeci’ye emanet edilmişti. İstenen reyting başarısı elde edilemeyince de, final kararı alındı.