HHaber

On binlerce kişinin ‘bedava ev’ heyecanı! Devamı gelecek dedi…

Projelerin devam edeceğini belirtti. Çekilişin talihlisi 5 çocuk annesi Zehra Yıldız, 2+1 bir daireye sahip oldu. Fesih Zeki Mert adlı iş adamı; “Bu son olmayacak. İnşallah bundan sonra da her 3 ayda bir Türkiye’de bunun gibi sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz” dedi. İşte bedava ev çekilişinde yaşananlar…
Kanada’da, en başarılı ilk 50 şirket arasında yer alan firmanın sahibi Bingöllü Fesih Zeki Mert, memleketine faydalı olmak için yatırım yapmak istedi.
Mert, kentte konut alanında bir projeye imza attı.
Kamelya dolu terası, geniş sosyal alanı, akıllı ev teknolojisi ve daha pek çok önemli özelliğe sahip olan projenin açılışında bir sürpriz yapan Mert, 2+1 odalı bir evi kurayla ücretsiz bir şekilde verileceğini günler öncesinden duyurdu.
bunu duyan onbinlerce kişi, sabah erken saatte alana geldi ve ev hayali ile beklemeye başladı. 23 bin 700 kişinin başvurduğu çekiliş töreninde konuşan Mert ise şunları söyledi:
“Bir dairemizi inşallah Bingöl’de ihtiyaç sahibi olan bir ailemize vermek üzere niyet ettik. Bu arkadaşa huzurunuzda bedelsiz satış sözleşmesini ve anahtarını da vereceğiz. İlk iş günü olan pazartesi günü de tapu işlemleri tamamlanacak. Elbette bu son olmayacak.
İnşallah bundan sonra da her 3 ayda bir Türkiyemizde böyle sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam edeceğiz.
Kanada’da kazandığımız paranın yüzde 15’i sosyal sorumluluk projelerine harcanmak üzere ayrılıyor. Burada da bunu yüzde 20 olarak belirledik ve bu tür projelere harcayacağız.”
Bingöl halk oyunları ekibi alanda gösteri yaptıktan sonra gerçekleştirilen çekilişte 48 yaşında ve 5 çocuk annesi olan Zehra Yıldız bedava evin sahibi oldu.
5 çocuk annesi ve ev hanımı olan Zehra Yıldız, bu kurada adının çıkmasından ötürü mutlu olduğunu belirtti ve; “Ben gidecektim aslında, bana mı çıkacak demiştim ama şansa bakın ki gerçekten bana çıktı” dedi.
İş adamına teşekkür eden Yıldız ve beraberindeki insanlarla kurdele kesen şanslı kadın, kendisine çıkan evi gezdi.