HHaber

Şeker hastalığının kökünü kurutuyor

Prof. Doktor İbrahim Saraçoğlu; “Tarçın öylesine bir nimettir ki, adeta her derdin devasıdır. Haftada en az dört kez, kabuk tarçının çayını mutlaka içerim. Ve mutlaka en az onbeş-yirmi gün boyunca da hiç tüketmeyerek ara veririm” demiştir. Şeker Hastalığı’nın bütün rahatsız edici belirtilerini, tarçın kürü ile ortadan kaldırın. Şeker Hastalığına ilaçsız ve yan etkisiz doğal tarif olan tarçın kürü ile kesin çözüm elinizin altında. Şeker hastalığından kaynaklanan yorgunluk, susuzluk, açlık, görme zorluğu ve diğer rahatsızlık verici tüm etkilerden sadece onbeş günde bir 4 gün kullanacağınız tarçın kürü ile kurtulmanız mümkün. Kürü kullanmaya başladıktan bir kaç gün sonra şeker hastalığınıza dair tüm olumsuz etkilerinin azaldığı fark edeceksiniz.
Diyabet hastalarının tedavisi için yan etkisiz, ilaçsız ve tamamiyle doğal kür için malzemelerimiz; 1 yemek kaşığı karanfil, 2 çubuk tarçın ve 1 litre su.
Kürümüzün Hazırlanışı: Tarçın ve karanfilleri şişelenmiş suyun içerisine koyun ve buz dolabında 4 5 gün kadar bekletin. Sonra karışımı süzün ve elde ettiğiniz suyu her sabah mideniz boş iken yarım bardak tüketin. Bu kürü 4 gün kullanmanız yeterlidir ardından yenisini yapabilirsiniz.
4 gün bekltilen kürü 5. günün sabahında kullanmaya başlayablirsiniz. Kürü sabahları aç karına yarım bardak tüketecek şekilde en en fazla 4 gün kullanıp 15 gün kürü kullanmaya ara verin. Şeker hastalığından tamamı ile kurtulana kadar kürü her 15 günde bir en fazla 4 gün kullanabilirsiniz.