HHaber

Yapılan Tahliller Sonucu Karnından Çıkan Şey…

İnanılmaz bir durumla karşı karşıya kaldım. Karnımdaki şeyin ender rastlanır türde bir “ur” olduğunu söylendi. Şaşkınlıktan donakaldık resmen. Çünkü bu hiç beklemediğimiz ender rastlanan bir durumdu.” Yaşadıklarını anlatan Kızılkaya, ağrılarının gün geçtikçe daha da artması neticesinde hastaneye başvurdu. Kadın Hastalıkları bölümüne giden Kızılkaya, yaşadığı şikayetlerin hormonlara bağlı olduğunu düşünüp, bu durumu menapoza bağlarken karnından çıkan şey herkesi hayrete düşüren kocaman bir “ur” idi.
İlk duyduğunda büyük bir şaşkınlık yaşayan ve endişeye kapılan kadın, hemen sonrasında ameliyata alındı. Ameliyat ile vücudundaki şişkinlik zannettiği 13 litrelik sıvıdan da bu sayede kurtulmuş oldu. Doktorlar bunun nadir görülen bir tür olduğunu açıkladılar. Ameliyat sırasında yaklaşık 42 dereceye kadar ısıtılmış özel bir solüsyon ile uygulama yapıldığını aktaran doktorlar; bu tedavi yönteminin Konya’da bir ilk olduğunu da belirttiler. Ayrıca, bu tedavi yöntemini Konya’ya kazandırdıkları için çok mutlu ve bir o kadar da gururlu olduklarını da sözlerine ilave ettiler. Başarılı Türk hekimleri kadını eski sağlığına kısa sürede kavuşturdular.
Güzel giden operasyon neticesinde hasta hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Okuş şunları söyledi:
“Hastanın karnında çok büyük bir miktarda sıvı vardı. Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bu sıvının nadir görülen bir tür ur’dan kaynaklı olduğunu tespit ettik. Tedavisine devam edildi ve sonuç olarak hastamız eski sağlığına kavuştu.”
Biz de buradan tüm hastalara Allah’tan şifalar diliyor ve işini hakkıyla yapan fedakar doktorlarımıza da minnetlerimizi sunuyoruz. Teşekkürler…. Karnımdaki şeyin ender rastlanır türde bir “ur” olduğunu söylediler. Şaşkınlıktan donduk kaldık resmen. Çünkü bu hiç beklemediğimiz bir durumdu.”
Yaşadıklarını anlatan Kızılkaya, ağrılarının gün geçtikçe daha da artmasından ötürü hastaneye başvurdu. Kadın Hastalıkları bölümüne giden Kızılkaya, yaşadığı sıkıntıların hormonal olduğunu düşünüp, bu durumu menepoza bağlarken karnından çıkan şey herkesi hayrete düşüren kocaman bir “ur” idi.
İlk duyduğunda büyük bir şaşkınlık duyan ve endişeye kapılan kadın, daha sonrasında ameliyata alındı. Ameliyat ile vücudundaki fazla olan ve şişkinlik zannettiği 13 litrelik sıvıdan da bu sayede kurtuldu. Doktorlar bunun nadir görülen bir tür olduğunu aktardılar. Ameliyat esnasında yaklaşık 42 dereceye kadar ısıtılmış özel bir solüsyon ile uygulama yapıldığını söyleyen doktorlar; bu tedavi yönteminin Konya’da bir ilk olduğunu belirttiler. Ayrıca, bu tedavi yöntemini Konya’ya kazandırdıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını da belirttiler. Başarılı Türk hekimleri kadını eski sağlığına kavuşturdular.
Güzel giden işlem sonrasında hasta hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Okuş şöyle konuştu:
“Hastanın karnında çok büyük bir miktarda sıvı vardı. Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bu sıvının nadir görülen bir tür ur’dan kaynaklı olduğunu tespit ettik. Tedavisine devam edildi ve nihayetinde hastamız sağlığına kavuştu.”
Biz de tüm hastalara Allah’tan şifalar dilerken, işini hakkıyla yapan fedakar doktorlarımıza da minnetlerimizi sunuyor ve teşekkür ediyoruz…