HHaber

Rüyasında görmüştü, büyük ikramiyeyi kazandı. Şimdi büyük bir servete sahip!

Çünkü yüksek meblağla başa çıkmanın zor olduğunu söyledi. Piyangoyu hiç kazanmış olmayı dilediğini söyleyen adam, bu açıklaması ile herkesi şaşırttı.
“Stres ve de hüsran yaşadım”
Büyük ikramiyeyi kazanmasının arkasından uzun bir süre boyunca hayatında nasıl bir yol izleyeceğine dair kararsız kaldığını ve bu sebeple de depresyona girdiğini söyledi. “Stres ve hüsran yaşadım. Bu para beni problemlerle dolu bir yola sürükledi” dedi.

“1.5 milyon sterlinimi aldı ve kaçtı”
İkramiyeden çıkan parasını aldıktan sonra dahi mütevazi evinde yaşamaya devam eden, büyük bir satın alma işlemi yapmadığını söyleyen milyoner; “Para çıktıktan iki yıl sonra komşumun aracılığı ile ekonomik bir danışmanla tanıştırıldım. Maliyeyi, yasal işlemleri ve parasal tüm gerekli ilişkileri yönetmesi için bu kişiye aylık 60 bin sterlin ödeme yapmaya başladım. Birkaç ay boyunca kızımla seyahat ettim ve danışmanımın yönlendirmesiyle de mülk satın aldım. Bir süre sonra ise ona ulaşamamaya başladım. Ne yazık ki 1.5 milyon sterlinimi de aldı ve kaçtı. Sonunda, gerçekten onun bana hiç yardımı olmadı. Aslında tam anlamıyla dolandırıldım ve çok da param gitti” diyerek yaşadıklarını anlattı.