HHaber

Hakan Ural’ın Babası Konuştu. Neler Söyledi Neler…

Bir gecelik birliktelikten oğlu Hakan Ural’ın dünyaya geldiğini söyleyen Selçuk Ural; “Hakan’ın annesi her şeyi hırs için yaptı” dedi.
Youtube söyleşisinde Kalaycıoğlu’nun sorularına cevap veren Ural; “Hakan Ural hayatına girince sancılı durumlar oldu ve Türkiye’de DNA testi yaptıran ilk insan oldun. Hakan Ural’ı kabul etmeyip test istediğin için pişmanlık yaşadın mı?” şeklinde gelen soru üzerine şöyle dedi:
“Kızım için böyle bir DNA testi istemedim, çünkü zaten annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamıştım o dönemlerde. Bunu da tüm o devir bilmektedir. Binlerce flörtü olan bir insandım. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da kendisi ile görüşmedim. Sonra ‘çocuğum var’ diyerek bir anda ortaya çıktı. Kadın, Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıkmıştı. Ben Hakan’ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene boyunca devam etti.”
ASKERLİK RAPORU HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ…
Oğlu Hakan’ın annesiyle hiç görüşmedim diyen Ural, sözlerinin devamında çok sarsıcı açıklamalarda bulundu:
“Hakan’ın en kötü zamanlarında yanında oldum. Hakan’ı askerlik hakkında uyarmama rağmen sahte rapor çıkarttırdı sonra da 4 ay hapis mevzuu çıktı ortaya. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu gerçekten hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi etmeye çalıştım. En zor günlerinde hep yanında olmaya gayret ettim. Hakan bir gün ‘üvey babasına dair, rahmetli babamı kaybettim’ dedi ve ben o an bunu söylediği kanalı arayarak soy ismimin kaldırılmasını isteğinde bulundum. O dönem bir programa bağlandım ve Hakan erkekse benim soyadımı kullanmasın dedim. 19 yaşında baba oldum, elbette hatalarım oldu. Hakan’ın bir baba olarak hep yanında oldum, benim evimde kaldı ve ben onu hapiste iken bile hep ziyaret ettim. Konular kapandıktan sonra Hakan’ın annesi olan o hanım dünyasını değiştirdi.
CENAZEYE GİDEMEYİŞİ HAKKINDA; “HAKAN BANA KÜSTÜ” DEDİ…

Ben geç uyanan bir insanım. Öğlen kalktığımda oğlumun annesinin vefat haberini aldım. İkindi namazına müteakip defin edilecekti, ben de gidemediğim için Hakan bana küstü. Hem ben o cenazeye niye gideyim? Annesiyle konuşmuyoruz ki…”

HAKAN URAL’IN ANNESİ KİMDİR..?
Annesi ile birlikte anneannesinin evinde kalan ve orada büyüyen Hakan Ural, zor bir çocukluk dönemi geçirdi. Bir çok farklı işte çalışmak zorunda kaldı. Ayakkabı boyacılığı, elektrikçi çıraklığı, su satma gibi daha bir çok işte çalışmış olan Ural, 16 yaşında mankenlik hayatına adım attı. Bununla beraber bir anda hayatı değişen Ural’a Yeşilçam’dan teklif üstüne teklifler gelmeye başladı. Harika Avcı, Oya Aydoğan, Serpil Çakmaklı gibi birçok isimle başrol paylaşan ünlü bir oyuncu olmuştu artık. Bu dönemde kariyeri hızla değişirken, özel hayatında da hızlı bir süreç hakimdi. Ural, kendisini yıllardır kabul etmeyen babası Selçuk Ural’un velayetine 17 yaşındayken geçmişti. 20’li yaşlarına geldiğinde ise dönemin en popüler şarkıcısı Sibel Can’a aşık olarak onunla nikah masasına oturdu. Melisa ile Engincan adında iki evladını bu evliliğe borçlu olan Ural, yıllarca hem kariyeri hem özel hayatıyla sürekli adından söz edilen bir ünlü oldu. Şimdilerde ise yeniden annesi ile gündemde.
Hakan Ural’ın annesinin de bir Yeşilçam yıldızının olduğunun ortaya çıkışı şaşkınlık yarattı. Hakan Ural, Yeşilçam yıldızı Ceyhan Cem’in oğludur.